fotmos Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2009 Έχω το Fatar VMK 188 plus και θέλω να βάλω breath Controler. Αν βάλω ένα απλό μικ σε μια είσοδο και την προγραμματίσω με τον Αριθμό 2 του midi protocol θα γίνει τίποτα? Ή θέλει μόνο το κανονικό breath controler? Πια να το πω στα ellinika: μπορώ να "φτιάξω" ένα breath cοntroler? ΤΝΧ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2009 Με απλό μικρόφωνο δεν κάνεις κάτι, χρειάζεσαι και κύκλωμα. Σε γενικές γραμμές ένα breath controller είναι ένα μικρόφωνο που συλλαμβάνει το θόρυβο του φυσήματος στο στόμιο και το μετατρέπει σε μια συνεχή τάση ανάλογη της έντασης του θορύβου (άρα και του φυσήματος). Για κάποιον με γνώσεις ηλεκτρονικής είναι πολύ απλό σαν κύκλωμα. Παρακινούμενος από το θέμα, βρήκα και μια ακόμα προσέγγιση στο θέμα, αν και δε μου άρεσε ιδιαίτερα, θεωρώ αυτή που ανέφερα πολύ καλύτερη. http://www.concertina.net/forums/index.php?showtopic=7132 Αν ενδιαφέρεσαι για DIY κατασκευή, κάνε ένα googling για breath controller schematic, θα βρεις αρκετά πράγματα. Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fotmos Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ! Θα το κοιτάξω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση