Προς το περιεχόμενο

Γ.Θεοφάνους


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσεξα οτι στο βιογραφικο του ο Γ. Θεοφάνους έχει κανει και κάποια φεγγάρια, διευθυντής Jazz ορχήστρας. Τι ειναι ενας διευθυντής jazz ορχήστρας?

Αυτο που μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον ειναι η όλη στάση του σε δημόσιες τουλάχιστον εμφανίσεις. Μηπως ο κυριος Θεοφάνους ειναι κάποιο είδος αξιόλογης μουσικής προσωπικότας για την χώρα μας? Κάποιος που έχει αφήσει ή πιστεύουμε οτι θα αφήσει πολιτιστική κληρονομιά? Ειναι άξιος να λέει σε 18 χρονα παιδιά εαν ειναι τραγουδιστές ή όχι? Προσοχή όμως!!! ΔΕΝ δηλώνω καμια διαφωνία με τα παραπάνω. Ειναι μια πραγματική μου απορία. Εγω τον κ. Θεοφάνους τον γνωρίζω απο τα hit που είχε με Τερζή, Θεοδωρίδου & ONE. Άντε ας βάλω και τη συνεργασία με Ρουβά. Έχει λοιπον τόσο βάθος η προσωπικότητα του & η δημιουργία του που εγώ δεν το έχω συναντήσει ακόμα? Απευθυνόμενους στους πραγματικούς μουσικους του noiz, θέλω να τους ρωτήσω. Αξίζει κάτι ο Θεοφάνους ως μουσικός? Δικαιολογείται όλος ο ντόρος γύρω απο το όνομα με του με την εως τώρα πορεία του? Εγω επαναλμβάνω ΔΕΝ δηλώνω ξεκάθαρη άποψη. ΔΕΝ γνωρίζω ολο το έργο του & ίσως πραγματικά να αξίζει ο ανθρωπος. Αλλά εαν αξίζε θα ήθελα να ξέρω το γιατί.

Ευχαριστω οσους διάβασαν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 108
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Τι ειναι ενας διευθυντής jazz ορχήστρας?

 

Είναι ο "μαέστρος" που τρώει στο μπουφέ όταν οι υπόλοιποι μουσικοί παίζουν.

I can actually hear difference between neck joints.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ακόμη κι αν είναι αξιόλογος μουσικός, δεν έχει το δικαίωμα να συμπεριφέρεται με τέτοια έπαρση

 

διορθώνω: ΕΙΔΙΚΑ αν είναι αξιόλογος μουσικός, δεν έχει το δικαίωμα να συμπεριφέρεται με τέτοια έπαρση

 

το άτομο τη βρίσκει να προσβάλλει τους άλλους, είτε δίνουν δικαίωμα είτε όχι

 

βέβαια όταν και οι άλλοι κρέμονται από τα χείλη του... ας πρόσεχαν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχει ξεφτιλιστει τόσο στην τιβι που δεν εχει σημασια πλεον η αξια του ως μουσικου.

 

Επισης δεν ξερω κανεναν πραγματικά μεγαλο να εξηγει τι εχει κανει στο παρελθον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Αν παραμείνει σε κόσμια επίπεδα η κουβέντα το θέμα θα μείνει... διαφορετικά δεν υπάρχει χώρος για τη σπίλωση κανενός. Εντάξει astraxan19;

 

ΥΓ - Από τη στιγμή που καλείται καποιος να κρίνει με τα κριτήρια της αγοράς σε εμπορικό τηλεοπτικό show... τι περγαμηνές θα'πρεπε να έχει; Να έχει χρηματίσει σαν μέντορας του Dizzy Gillespie και συνθέτης των Τεσσάρων Εποχών;

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντελώς λάθος θεμέλια έχει το θρεντ κατά τη γνώμη μου και μυρίζει δυναμίτιδα από χιλιόμετρα, χώρια που θα περάσουμε για μια ακόμα φορά από τα δεκάδες φθαρμένα και κουρασμένα σέιμ ολ, σέιμ ολ (κατάντια στην Ελλάδα, ό,τι πουλάει δεν αξίζει, κι εσύ πώς κρίνεις χωρίς να κάνεις χιτς, μπορώ να κρίνω ταινίες κι ας μην είμαι ο Σπίλμπεργκ, αν είχα γεννηθεί στο Αμέρικα θα ήμουν σουπερστάρ, ολοι φυτοζωούν στην μουσική σκηνή της Ελλάδας, τι γελοία μικρογραφία τριτοκοσμικού σταρ σύστεμ έχουμε, πάμε όλοι εξωτερικό να δούμε άσπρη μέρα, και γιατί παρακαλώ το ροκ να μην είναι ελληνόφωνο, γιατί μήπως τα δημοτικά είναι στα αγγλικά κλπ κλπ κλπ...)

 

Το έργο του δεν το γνωρίζω καλά, ούτε με ενδιαφέρει το ποιον του καθενός που βγάζει μουσική, ούτε το πώς περιφέρεται και τι κάνει στα κανάλια. Το μόνο που έχω να πω είναι πως είχα ακούσει πέρσι μερικά τραγούδια του γραμμένα για την Νατάσσα Θεοδωρίδου που ήταν εξαιρετικά, και σκόπευα εδώ κι ένα χρόνο να ανοίξω ένα τέτοιο θέμα αλλά δεν το είχα αποφασίσει (*θα γίνει προσεχώς).

 

Δεν μας φτάνει η μουσική του καθενός (του οποιουδήποτε) και κοιτάμε τις στήλες / εκπομπές "καλόπιστης κοινωνικής κριτικής"? Κακώς. Η αντιπάθεια του ξεκατινιάσματος, της τηλεοπτικής ευτέλειας και της ελεεινής φιγούρας πρέπει να έγκειται στη διαμόρφωση του τι κάνουμε ΕΜΕΙΣ και όχι στο τι θα πρέπει να κάνουν οι άλλοι.  ;)

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου