Προς το περιεχόμενο

Rolling Stones: Και του χρόνου φουντούνια.


kourosava

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 25 Ιουνίου έρχονται στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας οι Rolling Stones με εισιτήριο έως και πολύ «αλμυρό». Για να δει κανείς το θρυλικό ροκ συγκρότημα, θα πρέπει να πληρώσει από 78 έως 280 ευρώ για θέση VIP.

 

Όπως αναφέρει Το Βήμα, η διοργανώτρια εταιρεία DiDi Music ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι η συναυλία θα γίνει στις 25 Ιουνίου αντί για 29, όπως είχε αρχικά ορισθεί, καθώς επίσης και τις λεπτομέρειες του σπουδαίου γεγονότος, το οποίο ήδη έχει κάνει μια θριαμβευτική πορεία στις αμερικανικές αρένες.

 

Η περίφημη «A Bigger Bang Tour» συνοδεύεται και από κάποια -ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις- εντυπωσιακά νούμερα. Τη σκηνή 1.000 τόνων θα μεταφέρουν συνολικά 117 νταλίκες και τη συναρμολόγησή της θα αναλάβουν 250 ξένοι τεχνικοί και 1.200 Έλληνες. Το τελευταίο μάλιστα είναι ένα έργο που χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία, γι' αυτό και θα ξεκινήσει έξι ημέρες νωρίτερα, αλλά θα διαλυθεί σε δύο, προκειμένου να βρίσκεται εγκαίρως στον επόμενο σταθμό της περιοδείας του συγκροτήματος.

 

Η σκηνή θα καταλάβει έκταση ενός στρέμματος και θα προεκτείνεται με έναν διάδρομο 55 μέτρων, όπου και θα βρίσκεται πολύ συχνά εκεί ο Μικ Τζάγκερ, ώστε να έχει καλύτερη επαφή με το κοινό. Επίσης τη γιγάντια κατασκευή με τα προηγμένης τεχνολογίας φωτιστικά και ακουστικά συστήματα θα συνοδεύει άλλη μία αριστερά και δεξιά της σκηνής, όπου σε ειδικά διαμορφωμένα μπαλκόνια θα παρακολουθήσουν τη συναυλία λίγοι, εκλεκτοί, οι οποίοι και θα διαθέσουν ένα πολύ υψηλό αντίτιμο.

 

Σχετικά με το «αλμυρό» εισιτήριο, οι τιμές για τη συναυλία επί ελληνικού εδάφους θα είναι κατά τι υψηλότερες από ό,τι στις άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, γιατί, όπως υποστηρίζουν οι διοργανωτές, η θέση της χώρας έχει αυτό το μειονέκτημα.

 

Πάντως, για την αρένα η οποία θα χωριστεί σε προνομιούχους και μη -σε σχέση με τη σκηνή- θα κληθούν να πληρώσουν 90 ευρώ οι πρώτοι και 78 οι δεύτεροι. Αλλες τιμές που αφορούν τις κερκίδες είναι τα 84, τα 95 και τα 106 ευρώ, ενώ το αστρονομικό ποσό των 280 ευρώ θα καταβάλουν όσοι ενδιαφέρονται για τις θέσεις VIP.

 

Η αγορά εισιτηρίων με πιστωτική κάρτα θα τους επιβαρύνει από πέντε ως επτά ευρώ και η διανομή τους θα γίνει από τα Ticket House, τηλεφωνικά αλλά και μέσω Ι nternet την 1η Μαρτίου για τα μέλη του fanclub και στις 7 Μαρτίου για το ευρύτερο κοινό.

 

686018_b.jpg

 

news.in.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 45
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ακριβά μεν, αλλά τουλάχιστον υπάρχει καλή δικαιολογία... Είναι συναυλία τεράστιου μεγέθους, 1.500 ατομα θα χρειαστεί να πληρωθούν και να μεταφερθεί τόσο υλικό.

 

Επιπλέον, δεν θα γεμίσει και το Μαρακανά, αλλά το ΟΑΚΑ, οπότε αυξάνεται η αναλογία κόστος/άτομο...

 

Μόνο η επιβάρυσνη για κρατήσεις μέσω κάρτας μου φαίνεται κάπως υπερβολική...

 

Ξέρουμε πόσο έχουν οι αντίστοιχες τιμές στας Ευρώπας;

 

 

 

Εγώ πάντως, αν καταφέρω να κατέβω από δω πάνω εν μέσω εξεταστικής, θα πάω στον Waters και όχι στους Stones! :wink:

one colour: black - and shades of grey

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1000 συγγνωμη που ισως να το κανω λιγο αστα να πανε αλλα εχω μια απιστευτη αντιρηση.

 

 

ΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!!!!78 ευρω????συγγνωμη και παλι αλλα ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ STONES...με το ενα ποδι στον ταφο και τοσα πολλα?ΕΛΕΟΣ.καινουριος δισκος με κομματια που δεν εχουν καμια ουσια υπαρξης...και να ηταν μονο ο "καινουριος"...ΜΗΝ πει κανεις για ιστορια και αρλουμπες.ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να ζητουν τετοιο αντιτιμο ΟΠΟΙΟΙ και αν ειναι.

 

 

σε καποιον αλλον σαν τον jarre να τα δωσω...και περισσοτερα.

 

 

μηπως μας εχουν βρει μα!@#ες?(λεω τωρα...) :roll:

 

 

 

 

συγγνωμη για τυχον διαλυση του αρχικου post αλλα το σκεφτομουν αρκετα και ειπα να το γραψω εδω για να μην ανοιξω αλλο topic

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω πως όταν μιλάμε για τόσο μεγάλη παραγωγή, ακόμα και η Στέλλα Μπεζαντάκου να τραγουδούσε, το αντίτιμο θα ήταν αναπόφευκτα αυξημένο.

 

Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τους Stones! Τους Rolling Stones!

 

Ούτε εγώ τρελαίνομαι για δαύτους, αλλά...(πάμε άλλη μια φορά :D ) είναι οι Rolling Stones!

 

 

Μου εξηγείς λίγο πως γίνεται το εξής:

"ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να ζητουν τετοιο αντιτιμο ΟΠΟΙΟΙ και αν ειναι.

 

σε καποιον αλλον σαν τον jarre να τα δωσω...και περισσοτερα. "

 

Λίγο αντιφατικό μου φαίνεται...

 

Χωρίς ίχνος επιθετικής διάθεσης! :D

 

 

(ακολουθεί οργισμένη αντίδραση του Superfunk) :D

one colour: black - and shades of grey

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπα απλα ΓΕΛΑΩ :roll: :lol:

 

Εξαλου τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ των ανθρωπων που εχουν παρακολουθησει την τουρνε μεχρι στιγμης (νομιζω οτι ειναι μαλλον η πιο πετυχημενη εμπορικα τουρνε στην ιστορια του ροκ ν'ρολλ,εξαλλου στα πλαισια της εγινε & η μεγαλυτερη συναυλια ολων των εποχων στο Ριο με 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ θεατες!) εχουν να πουνε τα καλυτερα για την "αποδοση" των Stones.

 

Oποιος καταλαβαινει,καταλαβαινει..οι υπολοιποι να πανε στον Ζαρ.. :? :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπα μια χαρά μου φένεται η τιμή.

Oι Chili Peppers στο hyde park προπερσι είχαν 55 ευρώ εισητήριο και φέτος στο ears court έχουν 60. General admision.

Oπότε 78 ευρώ για να δείς τον Τζάγκερ να χωροπηδάει πάνω σε μασίφ κουρδισμένο ξύλο βραζιλίας δεν είναι πολλά, τουλάχιστον δεν θεωρούνται πολλά με τα τωρινά πανευρωπαικά δεδομένα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου εξηγείς λίγο πως γίνεται το εξής:

"ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να ζητουν τετοιο αντιτιμο ΟΠΟΙΟΙ και αν ειναι.

 

σε καποιον αλλον σαν τον jarre να τα δωσω...και περισσοτερα. "

 

 

στο εξηγω αμεσως...πρωινο ξυπνημα χωρις την απαραιτητη δοσολογια καφεϊνης :lol:

 

 

 

 

αυτο που γουσταρω τρελα παντως ειναι πως ΠΑΝΤΑ καποιος θα πεταξει μια φωτογραφια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ :lol: :lol: (πυροσβεστης)

 

 

 

p.s.και συνεχιζω ακομη να πιστευω πως ειναι υπερβολικα μεγαλο το ποσο... :lol:

 

edit:αυτα τα λεω για τις τιμες των εισητηριων γενικοτερα....μη μου πειτε πως τα 60 ή 80 ή ακομη και 40 ευρω βγαινουν ευκολα...με αυτην την διαθεση το ειπα...ελλειψη καφεϊνης βοηθα στο να βγουν παρεξηγημενα συμπερασματα :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να δείς τον Τζάγκερ να χωροπηδάει πάνω σε μασίφ κουρδισμένο ξύλο βραζιλίας

 

 

 

δεν καταλαβα...η ελλαδα δεν εχει τετοια ξυλα? :lol:

ακου ποσο ωραια θα ακουγοταν:"κουρδισμενο κελεπεκι" :lol:

 

 

προτιματε τα εγχωρια προϊοντα και οχι τα ξενα :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η didimusic αποδεικνιει για ακομη μια φορα πως ειναι απο τους ποιο μεγαλους απατεωνες στην κυκλοφορια.οκ φυσικα και οι stones ειναι πολυ μεγαλο συγκροτημα αλλα μην ακουω μπουρδες σε στιλ "η ελλαδα ειναι απομακρισμενη γιαυτο και τα εισητηρια ειναι τοσο ακριβα κτλ κτλ,και θα πληρωθουν χιλιαδες εργατες κτλ κτλ" .λες και στις αλλες χωρες θα πληρωθουν λιγοτεροι...αν ειναι δυνατον.ελεος.μιλαμε οι τιμες συναυλιων στην ελλαδα ειναι απιστευτα υψηλες σε σχεση με ολες τις αλλες ευρωπαικες τουλαχιστον χωρες.

οταν στην ελλαδα για 4-5 συγκροτηματα (rockwave) ζητανε 60+ ευρω,στην ιταλια,γερμανια κτλ με 45 ευρω βλεπεις τα ιδια συγκροτηματα και αλλα 10 της ιδιας αξιας...

ξαναλεω,φυσικα και οι stones και αλλα μεγαλα συγκροτηματα θελουν πολλα χρηματα για να ερθουν και στο κατω κατω της γραφης καλα κανουν.αυτο δεν ειναι λογος να ζηταει ο εκαστοτε διοργανωτης οτι τιμη θελει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου