Προς το περιεχόμενο

Τι να πρωτοαγοράσω από την σειρά της Ν.Ι. ?


problematic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα! Μετά απο το topic που έκανα πριν μερικούς μήνες για την αγορά εξοπλισμού (Νάστε καλά! Ολα πάνε τέλεια!) σειρά έχει άλλο ένα για την αγορά μερικών ποιοτηκών vst/plugin/blabla. Η βάση είναι το cubese sx3 και target deep - atmo - progressive house αντε και λίγο progy trance.

 

Θέλω λιπόν να πάρω μια αρκετά καλή συλλογή σε λογικά πλαίσια. Δεν θέλω να αγοράσω περριτά πραγματα τα οποία 8α μου είναι άχρηστα και θα μου φέρουν πονοκέφαλο.

 

Ο πονοκέφαλος παρόλα αυτά ήρ8ε πριν την ώρα του, απλά κοιτάζοντας την τεράστια συλλογή της ΝΙ. Αυτά που 8α πάρω 100% (μετά απο demo που άκουσα) είναι τα fm7 II και pro-53 και 90% το kontakt. Απο εκεί και πέρα?

 

Με τα kontakt - intakt - battery - reaktor - guitar ring - B4 και άλλα 1000000 που υπάρχουν τι παίζεται? Καλύπτει το ένα το άλλο? Πχ αν πάρω το kontakt καλύπτει το reaktor και το intakt? άρα είναι περριτά? Η το κάθε ένα ειναι για εντελώς διαφορετική δουλειά?

 

Γενικά τι να προτιμήσω για να κάνω την δουλεια μου άνετα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 26
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Φίλε "προβληματικέ", η κατάσταση έχει ως εξής:

 

- Μην αγοράζεις πάνω από ένα soft synth την φορά, όσο και αν είσαι σίγουρος ότι θα χρειαστείς άλλο ένα. να αντιμετωπίζεις αυτές τις αγορές σα να είναι ένα καινούργιο hardware όργανο, στο οποίο θα χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο για να το μάθεις και να το αξιοποιήσεις.

 

- Στη σειρά της Native Instruments υπάρχουν πολλά αλληλοεπικαλυπτόμενα όργανα, άρα η προηγούμενη παράγραφος ισχύει απολύτως.

 

- Το Kontakt είναι το κορυφαίο sampler της NI ενώ το Battery έχει μόνο τύμπανα.

 

Ελπίζω να βοήθησα.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το kontakt2 ειναι το πιο πληρες απο ολα και στην ουσια ''εμπεριεχει'' λειτουργιες του intakt..το προτεινω ανεπιφυλακτα..ειναι κατα την γνωμη μου μακραν το καλυτερο sampler..και μπορεις να φορτωσεις και να διαβασεις ηχους απο παρα πολλες βιβλιοθηκες με αυτο...(διαβαζει akai-giga-exs24-soundfonts-halion κ.α...)..super!!!!

 

για τα ειδη μουσικης που ανεφερες κοιτα και τα [z3ta και imposcar (οπωσδηποτε!!!)],albino2,nostalgia,wusikstation,discovery,absynth

τελος κοιτα οπωσδηποτε και το...rapture!!!πιστευω οτι αν δεις τα rapture,z3ta και imposcar θα αλλαξεις τις προτεραιοτητες σου..τα εχω δουλεψει ολα τα παραπανω μαζι με αυτα που ανεφερες και ειμαι φαν αυτων..εχουν πολυ καλη παρουσια ,ογκο και αυθεντικο,πολυ ομορφο ηχο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Reaktor 5

 

Μπορεί να κάνει τα πάντα, αλλά η πραγματική του δύναμη (και αδυναμία) είναι ακριβώς αυτή... Δηλαδή θέλει πραγματικά να το ψάξεις και να φτιάχνεισ ήχους, αλλιώς δεν θα εκμεταλλευτείς τις πραγματικές του δυνατότητες...

 

Α, και είναι και πολύ πολύ καλός εφφέκτορας...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Native Instuments:

Reaktor - Battery - Fm7 - Intakt

 

Discodsp Discovery v.2.3 (Nord Edition) - Linplug Albino -

 

GMedia.Music.impOSCar.Standalone - Korg.Legacy.Collection -

 

Novation.V-Station - ReFX.Vanguard

 

kai Ohm boyz για delay ! :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ παλικάρια!

 

Θα πάρω για αρχή το Kontakt (αφού είναι το καλύτερο, να ξεμπερδεύω απο sampler) και τα fm7 - pro53. Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή. Αργότερα πέρνω και absynth & Reaktor 5 και τέλος.

 

Απο κιθαρο-τυμπανοκαταστάσεις είμαι καλλυμένος με τους ήχους των βιβλιοθηκών αυτών που 8α πάρω? (έχουν δηλαδή καλή και ποιοτική γκάμα ή θα χρειαστώ και κάτι άλλο?) Τις βιβλιοθήκες τις αγοράζω ξεχωριστά?

 

Ευχαριστώ και πάλι!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου