Προς το περιεχόμενο

Κατάστημα ακούει ?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφορμή για ότι ακολουθήσει, δεν μου έδωσε το παρόν site, αλλά το ''άλλο''. Και το ότι έχω όρεξη να γίνω λίγο κακός.

Είδα λοιπόν στο άλλο μια συζήτηση, που είχε να κάνει με την απήχηση την επισκεψιμότητα και την πτώση της δημοτικότητάς του σε σχέση με εδώ.( Καλό για εδώ. :))

 

(Εγώ, ένεκα του ότι ξεκίνησα την ενασχόλησή μου με την κιθάρα πρόσφατα, σας έκανα την τιμή να γραφτώ εδώ, επειδή στις πρώτες μου αναζητήσεις και απορίες, το google μου ''έδινε'' λύσεις από αυτόν τον χώρο. Αν μου έδινε από αλλού, πιθανόν θα πήγαινα αλλού. Παρότι μπορείς να αντλήσεις τις πληροφορίες που θες και χωρίς εγγραφή, αποφάσισα να γραφτώ, γιατί ''είδα'' και ανθρώπους έξυπνους με χιούμορ -εκτός της γνώσης του αντικειμένου που εξυπακούεται - και πρόθυμους να βοηθήσουν. Και για να ευλογήσω το site, εγώ τώρα συγκριτικά με τέσσερις μήνες πριν, είμαι ''επιστήμονας''. Στο πρώτο μου post π.χ έλεγα τους Ρ90, humbuckers και παρόλα αυτά κάποιοι κάναν τον κόπο να ασχοληθούν. Αυτός ήταν λοιπόν ο λόγος, και το αναφέρω για να τονιστεί, διότι δεν είναι του τύπου μου να γράφομαι σε forums, ούτε καν για άλλα μου ενδιαφέροντα, που γνωρίζω καλύτερα.) Ουφ...

 

Στην πορεία λοιπόν και έχοντας διαβάσει άπειρα posts, είτε με ενδιέφεραν άμεσα, είτε από δίψα να μάθω πράγματα, είτε από απλή περιέργεια (μιλάμε για posts του 2005 και βάλε- βγάλε), έπεσα σε αρκετά στα οποία οι απαντήσεις, εκτός από ειρωνικές, έδιναν την εντύπωση ότι οι τύποι είχαν προσωπικά μεταξύ τους. Τώρα έχουμε 2011 θα μου πεις.

Ακριβώς. Αυτό είναι το θέμα. Αυτές οι συμπεριφορές υπάρχουν ακόμα. Και δεν μιλάω για αντίθετες απόψεις πάνω σε θέματα, αλλά κυρίως για αντιμετώπιση ειρωνική έως εχθρική, από ορισμένους θαμώνες προς άλλους ΚΑΙ από μοντουλομοντερετόρους ( εξ ου και ο τίτλος) προς άλλα μέλη. Why ?

Ή μήπως νομίζουν μερικοί πως οι κριτές δεν κρίνονται ? Ή μήπως καταχρώνται των αρμοδιοτήτων τους.

Επίσης οι απαντήσεις του στυλ: αυτή είναι η δουλειά τους, εμένα προσωπικά δεν με καλύπτουν.

-Εχεσθήκαμε, θα μου πεις.

Συνεχίζω.

Για παράδειγμα να πω, πως αν ήμουν 18-20 χρονών πάνω κάτω και έπαιρνα απαντήσεις του στυλ ενός τύπου που λεγόταν WOW ? ( από τις παραθέσεις το υποθέτω), θα έψαχνα να βρω που μένει να του κλείσω το σπίτι.(Λέμε τώρα.)

- Όχι να μην λέμε.

Αναφέρω αυτόν για ευνόητους λόγους. (Που είσαι ωρέ, πως λέγεσαι τώρα?) ;D

 

Το κακό στην όλη φάση είναι, πως όλα αυτά γίνονται γραπτώς, όπου εκτός του ότι μένουν -scripta manent για τους κουλτουριάδηδες- σημαίνει πως είχαμε τον χρόνο να βουτήξουμε τα δάχτυλά μας στον εγκέφαλο, πριν απαντήσουμε ότι απαντήσαμε.

Δεν θέλω να ψάξω να βάλω παραθέσεις προς επίρρωση των γραφόμενών μου, τα έχω δει όμως ( και εξακολουθώ να τα βλέπω) και με χάλασαν και γι' αυτό ασχολούμαι.

Σε εμένα προσωπικά δεν έχει τύχει τέτοια συμπεριφορά και δεν το παίζω Ρομπέν των δασών και συνήγορος του πολίτη, απλά παρατηρώ και ( παραληρώ, που κάνει και ρίμα) θλίβομαι.

Οπότε (αν κοινοποιηθεί το παρόν) δεν θέλω σχόλια του τύπου: πες τα χρυσόστομε και τα τοιαύτα. Μόνο απόψεις και τοποθετήσεις.

 

Που κολλάει τώρα το άλλο site ?

Εκτός του γεγονότος ότι εκεί έχει σχολιασθεί η συμπεριφορά (στο noiz) που περιέγραψα (οι διπλοψηφίσαντες θα το έχουν δει) και επειδή μου αρέσει να βλέπω λίγο μακρύτερα από την μύτη μου, λέω μήπως, λέω τώρα εγώ, μήπως αυτή η κατ' εξακολούθηση συμπεριφορά, έχει να κάνει με την εξαφάνιση κάποιων avatars από εδώ μέσα, που τα βλέπεις 2-5-10-20 φορές και μετά Λούης.

- Και τι είσαι εσύ ρε φίλε, ο στατιστικολόγος του site ?

- Όχι απλά ένα μέλος.

Προσοχή !! Μην κολλήσετε στο δένδρο.

Έχει δάσος από πίσω.

 

 

 

Πιστεύω πως έχω δώσει πολύ ψωμί για ειρωνεία. Έλεγα μάλιστα να κάνω bolt τα σημεία για να μην ξεφύγουν της προσοχής. Βαρέθηκα.

 

Επίσης θα έγραφα και άλλα, αλλά θα μου τρώγανε χρόνο από το βιβλίο που δεν γράφω.

Άσε που νύσταξα κιόλας .

 

Μετά τιμής,

 

Εγώ.

 

 

Υ.Γ.

(Τα πράγματα είναι απλά ρε τοιούτε μου. Έχεις άποψη, έναν καλό λόγο, μια πρόταση, μια συμβουλή, μια συμβολή, μια παραπομπή να δείξεις, ΜΕΣΑ.

ΔΕΝ ? Μην πεις τίποτα. Τόσο δύσκολο είναι?)

 

Θέλω να φτιάξω μια κιθάρα με σκληρό δίσκο και wi-fi, καλή για ροκ μέχρι pagan.Τι σκληρό να βάλω? Modem? Connex ή HOL? Υπ' όψιν εκεί που μένω δεν έχουμε internet. Ευχαριστώ. 

If you want to be a hippie...you 're too late.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

εεεεε;

 

Για ποιό άλλο site μιλάμε παρακαλώ; Γιατί αν προήλθε από θρεντ με κιθάρες, είναι απίθανο να το είδα...

 

Τώρα για όλα τα υπόλοιπα που είπες και με ελάχιστη ειρωνική διάθεση: ΣΩΠΑ!!!!  ;D

 

Με λίγη πιο αναλυτική διάθεση: Είναι ακόλουθο του Ιντερνετ και της ανωνυμίας... Είσαι πίσω απ'την οθόνη, δε σε νοιάζει τίποτε, δε φοβάσαι τίποτε και ποστάρεις ότι γουστάρεις! Κάποιο το κάνουν περισσότερο από άλλους, κάποιοι άλλοι όχι. Όπως στην πραγματική ζωή. Κάθε καρυδιάς καρύδι...

 

Δυστυχώς, θα συμφωνήσω, ότι οι μοντουλάτορες είναι μέρος αυτής της διάθεσης! Το πρόβλημα είναι ότι και αυτοί είναι άνθρωποι, που θέλουν να κάνουν την πλάκα τους, τους ξέρουμε, έχουμε παίξει μαζί (ντάξει... όχι εγώ... εγώ δε παίζω μπλουζ), και τέλος πάντων έχουν και αυτοί δικαίωμα στο δούλεμα καμμιά φορά.

 

Θυμήσου ότι μιλάμε για Ελληνικό φόρουμ, και άρα σχετικά 'μικρό', και όπως και στο μικρό χωρίο, τα πράγματα είναι αλλιώς από την Αθήνα. Με τα καλά του και τα κακά του.

 

ΥΓ. Εγώ δηλώνω πολύ ευχαριστημένος που είμαι εδώ. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εεεεε;

+10

 

"Γράφτηκα στο site γιατί από μικρή έρευνα που έκανα, έβλεπα ότι είναι το ελληνικό site που θα μπορούσε να με βοηθήσει στις γνώσεις/απορίες μου και ευτυχώς επαληθεύτηκα γιατί υπήρχαν αρκετοί με γνώσεις, υπομονή και ευγένεια.

 

Βλέπω όμως ότι ανάμεσα στις χιλιάδες εγγεγραμένους υπάρχουν και μερικοί αγενείς/είρωνες. Μήπως δεν πρέπει γιατί ενώ έρχονται νέα παιδιά, φεύγουν εξαιτίας τους;"

 

Ναι; Και;

 

Δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά στην πολυετή παρουσία του φόρουμ αυτά που έγραψες έχουν αποτυπωθεί, αναλυθεί και συζητηθεί υπερπολλάκις.

 

Και όλα δεχούμενα και συζητήσιμα.

Εκεί που όμως εξανίσταμαι και πραγματικά τείνω να απαξιώνω τον συνομιλητή μου, είναι όταν λέει (και έχει ειπωθεί από μερικούς) φράσεις του στυλ "θα έψαχνα να βρω που μένει να του κλείσω το σπίτι.". Και δεν λέμε τίποτα.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φίλε φιλόσοφε......βάζεις αλάτακι και πιπερι στο φαί σου?

Αν ναι τότε καταλαβαινεις οτι χρειάζονται όλες οι συμπεριφορές για να λέμε οτι υπάρχουμε σε ένα ζωντανο forum απ όλες τις απόψεις.

την κακία, ειρωνία, χλεβασμο, πρέπει να την αντιμετωπίσεις(ουμε).....δεν ζουμε στο stepford ;)

 

κατα αρχην δεν πρέπει να ειμαστε παρεξηγησιάριδες με ψιλά πράγματα. υπάρχουν φορές που μπορεις με μια ατάκα να κόψεις μια παρεξηγηση που παει να δημηουργηθει και οχι μονο αυτό αλλά να γυρίσει και στην πλάκα με το "απέναντι" σου.

 

HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με λίγη πιο αναλυτική διάθεση: Είναι ακόλουθο του Ιντερνετ και της ανωνυμίας... Είσαι πίσω απ'την οθόνη, δε σε νοιάζει τίποτε, δε φοβάσαι τίποτε και ποστάρεις ότι γουστάρεις! Κάποιο το κάνουν περισσότερο από άλλους, κάποιοι άλλοι όχι. Όπως στην πραγματική ζωή. Κάθε καρυδιάς καρύδι...

;)

16376 μελη τωρα που μιλαμε!!!

Λογικο ειναι να θυμιζει γηπεδο πολλες φορες ,παρα σεμιναριο ;D

 

www.mario-art2.blogspot.com

www.mario-art.blogspot.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πέρα από τα υπόλοιπα, είναι σίγουρα πιο εποικοδομητικό να επισημαίνεις τις εν λόγω συμπεριφορές όπου τις παρατηρείς (ει δυνατόν με 'αναφορά στο συντονιστή'), παρά να ανοίγεις ένα θέμα γενικώς και αορίστως, χρησιμοποιώντας ειδικά παραδείγματα που έχουν 'λήξει'. Σίγουρα κάποιες συμπεριφορές στο παρελθόν είχαν απομακρύνει κάποιους, αλλά το φρόνιμο είναι, όποιος αισθάνεται ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα που τον απομακρύνει, να κάνει ό,τι μπορεί από μέρους του για να το λύσει. Π.χ. εσένα σε ενόχλησε κάτι συγκεκριμένα, εξέφρασες το παράπονό σου και δεν σου δόθηκε σημασία? (δεν μιλώ για το παρόν θρεντ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά στην πολυετή παρουσία του φόρουμ αυτά που έγραψες έχουν αποτυπωθεί, αναλυθεί και συζητηθεί υπερπολλάκις.

+10

 

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναμασάμε υποθετικές (αφού δεν σου έχει συμβεί philosophos), είτε του παρελθόντος καταστάσεις. Μόνο περισσότερη αρνητική ενέργεια μπορεί να προκύψει και αψιμαχίες. Τα έχουμε λιώσει στην κουβέντα και ότι ήταν να γίνει έγινε. Συνεχίζουμε όμως να κρατάμε τα μάτια μας ανοιχτά.

Προσωπικά πιστεύω πως οι θεματοφύλακες (modulators) κάνουν άριστη δουλειά. Ακόμα κι αν κάποιος πιστεύει πως γίνεται κατάχρηση εξουσίας κάποιες φορές δεν έχει παρα να με ενημερώσει με π.μ. και όχι ανοίγοντας θέμα. Οπως λένε και οι Κανονισμοί:

 

Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος ή τη διαχειριστική διαδικασία θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται ή σβήνεται αμέσως.

 

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.

 

Υ.Γ. Θα παρακαλούσα να μην αναφερθούμε σε άλλες σελίδες, αφού ΔΕΝ μας αφορά το τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του. Είναι πάγια τακτική μου να κοιτάζω τα δικά μου προβλήματα και πάνω σε αυτή έχει στηθεί το Noiz.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται ή σβήνεται αμέσως.

 

και γιατι λοιπον ΑΥΤΟ εδω το θεμα δεν εχει σβυστει/κλειδωθει?

 

δεν ειναι παραβαση των κανονισμων η υπαρξη του?

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πριν κλειδωθεί λοιπόν, να πω μια κουβέντα, που νοιώθω ότι οφείλω να την πω, διότι με αφορά και προσωπικά.

 

Πολλοί από μας, συμπεριλαμβανομένου και εμού, ο οποίος στο μακρινό παρελθόν συμμετείχα σε πολλά φλαμαρίσματα, ωριμάσαμε διαδικτυακά όλη αυτήν την περίοδο ύπαρξης του site, και μέσα από αυτό.

 

Ήταν διαφορετική η ψυχολογία με την οποία αντιδρούσαμε πριν από 5-6 χρόνια, όταν ήταν νέα ακόμα η έννοια forum, και διαφορετικά αντιδρούμε τώρα, θέλω να ελπίζω πιο ώριμα.

 

Και, δοθείσης της ευκαιρίας, πρέπει να εξάρουμε τη στάση που κράτησε ο yameth, ως δημιουργός και συντονιστής, όλα αυτά τα χρόνια, η οποία διακρίνεται από τη σοβαρότητά της.

 

Αυτά, τώρα κλειδώστε το... :)

Empty Rooms

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου