Προς το περιεχόμενο

Mac OS X Lion


trolley

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εκτεταμένα προβλήματα αναφέρονται σε σχέση με τη νέα έκδοση του λειτουργικού της Apple, ειδικά όσον αφορά drivers με δημοφιλή περιφερειακά που σχετίζονται με τον ήχο και την εικόνα.

 

Συγκεκριμένα, σε αυτό το χρονικό σημείο, μόνο η M-Audio και η Metric Halo και η Motu δηλώνουν ότι οι κάρτες ήχου τους λειτουργούν με το Lion, ενώ beta drivers έχει η Apogee και διάφορες άλλες εταιρείες.

 

Τίποτε απολύτως δεν έχει η Avid, της οποίας η πιο πρόσφατη γενιά επαγγελματικών καρτών ήχου (MBox 3) απλώς κρασάρουν άγρια το Lion, και το ίδιο ισχύει για τα ProTools.

 

Το Ableton Live επίσης κρασάρει το Lion (η Ableton έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα και υπόσχεται ότι θα έχει διαθέσιμη τη λύση του πολύ σύντομα).

 

Οι εφαρμογές που απαιτούσαν τη Roseta, δεν τρέχουν καθόλου στο Lion και ούτε πρόκειται να τρέξουν ποτέ στο μέλλον διότι η Roseta καταργήθηκε.

 

---

 

Παρόμοια προβλήματα αναφέρονται και σε σοβαρές επαγγελματικές εφαρμογές από άλλους χώρους (όλα τα προγράμματα της Adobe) κυρίως επειδή δεν περιλαμβάνεται η Java στο Lion, αλλά ούτε και το Flash (τα οποία πρέπει να εγκατασταθούν ξέχωρα), και διότι οι ίδιες οι εφαρμογές θα πρέπει να αναβαθμιστούν.

 

Συνεπώς, σε αυτό το σημείο, δεν προτείνεται από τις περισσότερες εταιρείες η αναβάθμιση σε Lion, κατάσταση που θα βελτιωθεί (ελπίζω) το επόμενο δίμηνο.

 

Αυτά

 

 

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιαυτό και δεν υπάρχει κανενας λόγος να αναβαθμίσει κανεις το λειτουργικό του αμέσως μόλις βγαίνει η καινούρια έκδοση....

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Η TC έχει έτοιμη μια ΒΕΤΑ έκδοση του οδηγού για τις κάρτες της. Μέσα στο φόρουμ της TC οι admins λένε ότι έιναι προτεραιότητα για αυτούς η έκδοση οδηγών για το Lion, οπότε σύντομα θα έχουμε και την κανονική έκδοση, για όσους βιάζονται μπορούνε να κατεβάσουν την ΒΕΤΑ απο εδώ http://www.gigasize.com/get/jkkb0v5f8rd

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου