Προς το περιεχόμενο

Al Jarreau with Marcus Miller - Tenderness Live Studio 1994


pericles

Προτεινόμενες αναρτήσεις

 

Ενα απο τα αγαπημενα μου ΑΛΠΟΥΜ εδω live ! Ολη η αφροκρεμα παιζει live και ηχογραφει με μαεστρο τον Marcus Miller σε ενα πρωτοτυπο για την εποχη project του AL JARREAU ( 1994) .Εχω την εντυπωση οτι εχω ανεβασει στο προσφατο παρελθον ορισμενα κομματια απο αυτη την δουλεια.Συγχωρηστε μου αυτην την πιθανη επαναληψη αλλα βρηκα ολο το project στο tube με διαφορετικα mixings σε ορισμενα σημεια και το θεωρησα ενδιαφερον.Νομιζω οτι λειπει και ενα κομματι απο το cd που εχω στα χερια μου.Παρατηρηστε τι λεει ο Marcus Miller για το πως βγηκε αυτη η δουλεια :- ε να  προβαραμε αλλα οχι και πολυ για να μην βαρεθουνε οι μουσικοι !!!!!!!!!!!Πεστα μεγαλε !!! ;) ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Κάτι τέτοια μας έχουν χαράξει ανεξίτηλα, μερικούς - μερικούς. Οταν συνηθίζει το αυτί σου σε τέτοιο επίπεδο, αντε μετά να είσαι αμερόληπτος... και μαλακός με τον εαυτό σου πάνω απ΄όλα.

 

Κάθε νότα, χτύπημα ή παύση, έχει σημαντικό λόγο ύπαρξης.

 

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Ασε δε που τονίζει ο Marcus (σαν μαέστρος) πως "θέλαμε μουσικούς που ακούν τι συμβαίνει γύρω τους" και γι αυτό δεν τους έλιωσαν στην πρόβα. Οχι για να μη βαρεθούν Περικλή αλλά για να υπάρξει και αυθορμητισμός στην ηχογράφηση. Βέβαια επέλεξαν τους καλυτερότερους τους είδους. Τι να λέμε τώρα...

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχεις δικιο αν και εγω ως γνωστος τεμπελης  ;D ;Dμε τις πολλες προβες αυτο επιασα απο τα συμφραζομενα του Marcus!!! Kαι βεβαια οταν λοιωνης τον αλλον στην προβα τοτε ειναι φυσικο να χαθει και ο αυθορμητισμος & η φαντασια κλπ αρετες που κουβαλανε (και οχι μονο ) τετοιοι μουσικοι!!

Εδω τα τελευταια χρονια οσες φορες συμμετειχα σε group με καλους μουσικους 3-4 προβες ηταν αρκετες για να βγει ενα προγραμμα 16-22 κομματιων και το ευχαριστιωμαστε κιολας !!!!!!!

Οσες φορες συμμετειχα σε γκρουπ με ερασιτεχνες cover μπαντας θελανε πολλες προβες ,ακριβως την εκτελεση του πρωτοτυπου κομματιου (μετρο / μετρο ) και απο δυναμικες ,φαντασια αυθορμητισμο κλπ ΑΝΘΡΑΚΕΣ!!!!!!!!!

Εδω σε ενα live που ανεβηκα ετσι χωρις προβα για να ξεκαπνισω τα μοτερ μου εκανα μια παυση για να δω πως θα αντιδρασουνε και παθανε πανικο !!!!!!!Τα ξερεις βεβαια αυτα αφου εχεις κανει τα χιλιομετρα σου και εισαι στρωμενος. ;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου