Προς το περιεχόμενο

ΣΤΡΑΤΟΣ-τί παιρνω μαζί?


miii

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προς τον OP : Δε θα πάρεις μαζί σου απολύτως τίποτε εκτός από φθηνό καρτοκινητό. Στις μέρες που θα ακολουθήσουν, θα σχηματίσεις προσωπική άποψη για το τι πρέπει να κάνεις. Καλή θητεία.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 108
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Φίλε μου απολύτως τίποτα να μην πάρεις από αυτά που αναφέρεις γιατί τίποτα δεν θα σε αφήσουν να κρατήσεις τη μέρα που θα παρουσιαστείς. Επίσης πάρε κάνα παλιό κινητό, που δεν θα ήθελε κανείς, γιατί εάν κουβαλήσεις μαζί σου ipad, ipod, iphone δεν σε βλέπω να γυρίζεις μαζί τους σπίτι.  ;)

 

Στο κάτω - κάτω, στρατό θα πας όχι κατασκήνωση.  :)

 

+ 1000

 

Και κοίτα όσο το δυνατόν να μην γίνεις "γνωστός" για περνάς απαρατήρητος και να σε "χώνουν" λιγότερο.

 

Πάρε σώβρακα φανέλες πάτους για τις αρβύλες και λουκέτα.

Ξυριστηκά και σαμπουάν και τέτοια.

 

Και που είσαι όταν θα γυαλίζεις τις αρβύλες μην βάζεις κανένα κιλό,ίσα ίσα να απλωθεί η μπογιά γιατί το γυάλισμα έρχεται όταν στεγνώσει η "πάστα"και όχι όταν βάζεις πολύ που απλά θα πασαλείβεσαι.

 

9 μήνες είναι και θα περάσουν στο μπαμ,σκέψου άλλοι εδώ μέσα κάνανε 18.

 

Καλή θητεία!

Flying High Again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πssssss Αέρας οι 9 μήνες δεν θα προλαβεις ουτε να βαρεθείς 8).Παρε λουκετα σε διαφορα μεγεθη για....τα παντα γιατι θα κλειδωνεις απο το λουκανικο,το όπλο μεχρι και τον πολιτικο σακο που εχεις τα σωβρακα, ξεχνα τα ηλεκτρονικά μπλιμπλικια οπως σου ειπαν παρε το κινητο που ειχες χαρισει στην...γιαγια σου βαλτου μια καρτα και το ποιο σημαντικό οπως ειπωθηκε μη δινεις στοχο και μην κανεις οτι ξερεις πραγματα(εκτος και αν ειναι κατι με ξεκαθαρο οφελος)...στο στρατο αυτο ειναι τεραστιο μειονεκτημα  και η απαρχη των απανταχου χωσιμάτων ;D.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

;D ;D ;D

εχω μεινει σπιτσλες. και μονο που τον φανταζομαι στη πυλη με το σακ βουαγιαζ στον ωμο το gigbag στο ενα χερι και κανα ενισχυτακι μικρο στο αλλο μου εφυγε η μασελα......φανταζεσαι? κρεβατι αεροδρομιο,φακελο υποφακελο και απο πισω το λουκανικο το ενισχυτακι και πανω η ηλεκτρικη.  ;D ;D ;D

 

τρανζιστορακι παρε μαζι σου....ποτε δε φανταστηκες ποσο θα το εκτιμησεις...εμενα ουτε το σλιπινγκμπαγκ δε με αφησαν να παρω μαζι. ΚΕΤΘ 275. 17 μηνες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  Eγώ παρουσιάστηκα Αυλώνα τον Αυγουστό του '03 και απο την πρώτη μέρα πήρα μαζί μου μια φτηνή κλασική ,που την είχα μαζί μου ως το τέλος της θητείας.Δεν μου δημιούργησε πρόβλημα ,ακομά και όταν ήμουν στα σκληρά(εννοώ μονάδες) που ήρθαν αργότερα.Θυμάμαι βράδια να αυτοσχεδιάζω μελωδικά και αργά και να κοιμάται ήρεμα όλος ο θάλαμος.Οσο για ιδέες ένα κινητό κάνει δουλειά νομίζω(εκτός και αν θες να γράψεις δισκό, :P).Αυτά και καλός πολίτης.Εγώ λέω πάρε μια φτηνή κλασική. 8)

If I don't doit somebody else will

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου