Προς το περιεχόμενο

Πως να βρω μπάντα;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μεσω της ερωτησης φανταζομαι καταλαβατε το ποσο απελπισμενος ειμαι σε αυτο το θεμα..Μετα τις πανελληνιες εχασα και τις 3 μπαντες στις οποιες ειμουν και απο τοτε εψαχνα απελπισμενα για μπαντα..ελεγα σε γνωστους αμα ξερουν καποιους που θελουν ντραμμερ να μου πουν,μιλαγα με  2 πρωην μελη που ειχαμε στη μια απο τις μπαντες να κανουμε κανενα σχημα αλλα και παλι τιποτα..Μετα λοιπον σκεφτηκα ε θα παω και ωδειο να ξεκινησω και εκει καποιους θα βρω ..δεν βρηκα απολυτως τιποτα..Μετα ελεγα ε θα παω στην σχολη σιγουρα θα βρω καποιους..γνωρισα καποια ατομα μεν..αλλα επειδη και εγω ειμαι πολυ κλειστος..2 μηνες στην σχολη οχι μπαντα..ουτε παρεα δεν εχω βρει!Τελοσπαντων,εχοντας απελπιστει πληρως σχετικα με αυτο το θεμα..αποφασισα να βαλω αγγελιες στο ιντερνετ..κατι που ειχε αρκετες ανταποκρισεις..αλλα μολις ειπα στους γονεις μου (επειδη τα συζηταω αυτα μαζι τους)..μου ειπαν να το ξεχασω να μην παω γιατι δεν τους ξερω,ειναι επικυνδυνο κλπ κλπ...και τελοςπαντων,μετα απο πρηξιμο με επεισαν να μην παω..Εχετε να μου προτινετε κανα αλλον τροπο να βρω μπαντα; ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 46
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Φίλε HumpdePump μην απελπίζεσαι, είναι κομβικό και ιδιαίτερο το σημείο αυτό που βρίσκεσαι τώρα - όλα θα στρώσουν σύντομα. Θα δεις ειδικά ότι τα άτομα τα οποία θα γνωρίζεις / εν δυνάμει θα μπορείς να γνωρίσεις να αυξάνονται με γεωμετρικούς ρυθμούς αυτό το πρώτο διάστημα.

 

Επομένως ψυχραιμία και υπομονή πρωτίστως.

 

Κατά δεύτερον - γιατί δε δοκιμάζεις τη κλασική αγγελία τυπωμένη σε χαρτί στη βιτρίνα κανενός μαγαζιού με μουσικά είδη? Συνήθως είναι πολύ αποτελεσματικά  ;D

 

 

edit : Καλως όρισες!

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αλλα μολις ειπα στους γονεις μου (επειδη τα συζηταω αυτα μαζι τους)..μου ειπαν να το ξεχασω να μην παω γιατι δεν τους ξερω,ειναι επικύνδυνο κλπ κλπ...και τελοςπαντων,μετα απο πρηξιμο με επεισαν να μην παω..

5008571.png....

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

..αποφασισα να βαλω αγγελιες στο ιντερνετ..κατι που ειχε αρκετες ανταποκρισεις..αλλα μολις ειπα στους γονεις μου (επειδη τα συζηταω αυτα μαζι τους)..μου ειπαν να το ξεχασω να μην παω γιατι δεν τους ξερω,ειναι επικυνδυνο κλπ κλπ...και τελοςπαντων,μετα απο πρηξιμο με επεισαν να μην παω..

 

Έχω συμμετάσχει σε αρκετά σχήματα, μέσω αγγελιών, τα τελευταία 5-6 χρόνια και δε μπορώ να πω ότι είναι κάτι επικίνδυνο.

 

Στο κάτω-κάτω της γραφής, πηγαίνεις, πρώτα, για έναν καφέ/μπύρα να γνωριστείτε και αν δεις ότι δεν υπάρχει χημεία, αποχωρείς με ελαφρά πηδηματάκια.

 

Αν, τόσο πολύ, σε αγχώνει αυτό, φέρει και κάποιον φίλο μαζί σε αυτήν τη συνάντηση, αλλά νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολικό να θεωρηθεί κάτι που εμπεριέχει ρίσκο (σκέψου ότι προτού βρεθείτε, θα έχεις, ούτως ή άλλως τηλέφωνο, email, ονοματεπώνυμο κτλ).

 

Από εκεί και πέρα, κάθε τρόπος, που θα προταθεί (αγγελία τυπωμένη σε στούντιο, δισκάδικο, κατάστημα μουσικών οργάνων κτλ), πιστεύω θα έχει να κάνει με συναναστροφή με ξένους, οπότε είναι μία η άλλη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

^Αυτα που ειπε κι ο mustafank.

Και μενα οι εμπειριες μου απο τις αγγελιες ηταν πολυ θετικες.

Έτσι κι αλλιως αν οι πρωτες επαφες ειναι σε προβάδικο/studio, δηλ δημοσιο χωρο, τι κινδυνος να υπαρχει; Οι γονεις καμμια φορα (...) ειναι υπερβολικοι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προς Μουσταφά και λοιπούς πρόστυχους που κυλιέστε στο βούρκο της αμαρτίας μέσω αγγελιών κλείνοντας ραντεβού σε studio και μασατζίδικα.

      Να φοράτε τουλάχιστον προφυλακτικό παιδιά μου ;D ;D ;D

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Μιας και ο Μάραθος δεν έχει ποστάρει ακόμη, θα το κάνω εγώ:

 

Στις πανελλήνιες με τέτοια ορθογραφία γράφεις, ή έχεις το word μαζί σου για τις διοθρώσεις;  ;D (το λεώ εγώ που από ορθογραφία είμαι μάπας)...

 

Τώρα..

 

1. Καλού κακού είσαι αγοράκι ή κοριτσάκι; γιατί αν είσαι κοριτσάκι, το καταλαβαίνω να υπάρχει κάποιος φόβος προς τους αγνώστους, αλλά αν είσαι αγοράκι... δε το βλέπω πάρα πολύ λογικό. Προφανώς να προσέχεις, αλλά όχι και να μη συναντήσεις ποτέ σου κάποιον από αγγελία, κλπ...

 

2. Αν παίζεις ντραμς λογικά δε θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Οι ντράμερ είναι πάντα περιζήτητοι...  ???

 

3. Μην είσαι τόσο κλειστός στο κάτω κάτω. Μπήκες πανεπιστήμιο και "κανείς" δε σε ξέρει. Είναι η ευκαιρία σου να αλλάξεις τον εαυτό σου, όπως ΕΣΥ τον θες. Ούτε όπως τον θέλουν οι γονείς σου, ούτε οι παλιοί σου φίλοι! (<- life changing coaching: Call now! Nikolas)

 

Ότι είπαν οι παραπάνω, εκτός του παράγκα που είναι ανώμαλος και θέλει η Ελλάδα να πεθάνει από την αγαμία!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

....με επεισαν να μην παω..Εχετε να μου προτινετε κανα αλλον τροπο να βρω μπαντα; ??

Δηλαδή να βρεις γκρουπ χωρίς να τους συναντήσεις;

Να προτείνω λίγα κι εγώ:

 

- Μπορείς να τους φέρεις σπίτι να τους γνωρίσει πρώτα η μαμά και ο μπαμπάς.

 

- Μπορεί να ζητήσεις να έρθουν και οι δικοί τους γονείς (η οικογένεια να ξέρεις παίζει μεγάλο ρόλο).

 

- Να είστε έτοιμοι στη συζήτηση/ανάκριση να δείξετε μερικά δείγματα από το playlist (tip: αποφύγετε τα σκληρά και μετά τα 80s δείγματα εκτός και δεν θέλετε -και λογικό να μη θέλετε - να πείτε ψέματα στους γονείς που τόσο σας αγαπούν και θέλουν το καλό σας).

Μπορείτε να τους βάλετε στο παιχνίδι να προτείνουν και αυτοί κάποιο τραγούδι που ίσως θα ήθελαν.

Hint:Προσέξτε γιατί μπορεί να σας ζητηθεί και δείγμα των lyrics ("νομίζεις μικρέ ότι δεν ξέρουμε Αγγλικά;"). Σε αυτή τη περίπτωση Γαλλική ποπ βοηθάει, Σκανδιναυική metal όχι.

 

- To ντύσιμο παίζει μεγάλο ρόλο. Όχι nerdy (για να χουν την ψευδαίσθηση οι δικοί σας ότι είστε και μαγκάκια-απόγονοι τους) αλλά και βέβαια όχι πολύ εξτραβαγκάντ. Μπορεί να παίζετε Cure ("ρε συ έχουν και ωραία κομματάκια") ας πούμε αλλά απαγορεύεται να ντύνεστε σαν τον Smith. Οι Slipknot ας πούμε, αποκλείονται γενικώς.

 

- Απαγορεύεται γυναίκα μέλος διότι ως γνωστόν αυτές υπάρχουν ως θαυμάστριες ("τον έκανα λεβέντη και γλυκοτσούτσουνο σαν εμένα") και όχι σαν μέλη / αρρενοβόροι άγγελοι της καταστροφής.

 

- Καλό είναι να έχετε κάποια απτά δείγματα εσόδων που έχουν κάποια (αποδεκτά από τους γονείς σας) συγκροτήματα. Ενα Ε2 τούμπανο είναι πάντα ένα καλό διεγερτικό για τους γονείς. Αν το συνδυάσεις και με ένα αποφασιστικής σημασίας χτύπημα "τσάμπα να πάνε τόσα λεφτά που δώσατε στο ωδείο; Δεν θέλω να γίνω μουσικός αφού θέλω να κάνω κάτι σοβαρό στη ζωή μου αλλά για την εφηβική μας πλάκα ας χρησιμοποιήσω αυτά που μου δώσατε την ευκαιρία να μάθω", έχεις ποδοπατήσει στρατούς, έσφαξες τον δράκο και πας να καρφώσεις τη heavy metal σημαια σου στο λόφο, με το γυναικάκι να κουλουριάζεται στα πόδια σου.

 

- Μπορείς να βρεις ρόκερ του ίδιου στυλ με σένα και να ροκάρετε μέσω κάρτας ήχου. Ειτε online είτε να φτιάχνετε κομμάτι κομμάτι τα τραγούδια και να τα μιξάρετε. Πσσσσσσσ χλίδα. Στο live θα στέλνετε dvd σας και σεις θα είστε από κάτω να σιγοντάρετε και να κάνετε κέφι τρελλό (χωρίς ποτό και τσιγάρα βέβαια).

 

Ελπίζω να βοήθησα να βρεις μια λύση να παίξεις σε γκρουπ.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετα ελεγα ε θα παω στην σχολη

 

μου ειπαν να το ξεχασω να μην παω γιατι δεν τους ξερω,ειναι επικυνδυνο κλπ

 

Συγγνώμη αλλα σε αφησαν να πας σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ πανεπιστημιο και...φοβουνται οτι οι...ΜΠΑΝΤΕΣ ειναι επικίνδυνες? :o

 

Αυτο μου ακουγεται σαν να στελνεις το παιδι σου που ειναι τραβεστι στο..... ΙΡΑΝ και να ανησυχεις μηπως και του φυγει ο ποντος απο το καλτσον...... ;D 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Και μετά τα τρία παραπάνω ποστ (μαζί με το δικό μου φυσικά) το θρεντ βιάστηκε... Και είναι μόλις Δευτέρα ρε 'σεις... ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου