Προς το περιεχόμενο

track bleeding κατα τη διαρκεια ηχογραφησης


yannisp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

στα πλαισια της ερασιτεχνικης μου ενασχολησης με την ηχογραφηση αντιμετοπισα εντελωσ ξαφνικα το εξης προβλημα..ανοιγω το daw και φτιαχνω ενα audio track που βαζω το οργανο που θα παιξω(μπασο η κιθαρα) ανοιγω και ενα δευτερο track το οποιο θα ειναι ειτε καποιο backing track ειτε καποιο synth ειτε καποια drum loops που εχει το daw. σημερα αφου εκανα τη διαδικασια οπως παντα,παταω το record και ειδα οτι στο καναλι που ειχα το οργανο που θα ηχογραφουσα εγραφε και οτι αλλο υπηρχε στα αλλα tracks (τυμπανα και synth)....εκανα ενα ψαξιμο στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα καποια ιδιατερη βοηθεια..εγω εχω την εντυπωση οτι ισως παρεδωσε το πνευμα η καρτα ηχου...το set-up μου ειναι το εξης :κιθαρα-καρτα ηχου(steinberg ur22 mkii)-pc η laptop(windows 10 και τα δυο)-daw(cakewalk).απο θεματα συνδεσης με καλωδια ολα ειναι σωστα και διπλοτσεκαρισμενα...οποια βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη!!! δεν κανω πολλες ηχογραφησεις αλλα ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα..ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί με κάποιον τρόπο στην κάρτα σου το loopback. Είναι η λειτουργία που κάνει την κάρτα να "ακούει" κατά την ηχογράφηση οτιδήποτε ήχο παίζει εκείνη τη στιγμή στο σύστημά σου, είτε πρόκειται για ήχους των windows είτε για το playback άλλων καναλιών στο daw σου. 

 

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε διαφωτίσω περισσότερο αφού από εκεί και πέρα είναι θέμα του control panel της συγκεκριμένης κάρτας, απλά για reference σου δείχνω πού βρίσκεται η ρύθμιση στη δική μου:

 

image.png.93dcf9675b3376f232e31785458a0463.png

  • Ευχαριστώ 1

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

59 λεπτά πριν, yannisp είπε

οντως αυτο ηταν..ευχαριστω πολυ παιδια!!

,Τώρα ξέρεις και με ποιο τρόπο μπορείς να ηχογραφήσεις τον οποιοδήποτε ήχο που παίζει το pc 😉

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου