Προς το περιεχόμενο

cobra ή eliminator?



Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 20
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δεν το είπα για αστείο. Σοβαρά το λέω.

Μπαίνεις στο φόρουμ, ΔΕΝ κοιτάζεις τους όρους που γράφουν ξεκάθαρα (και στην πρώτη σελίδα) οτι δεν γράφουμε greeklish, δεν λές ενα γεια (κάτι τέλος πάντων ευγενικό) και λες... ΠΕΙΤΕ.

 

διαφορικό λοιπόν, λιγότερα έξοδα συντήρησης

 

EDIT: τροποίησες το αρχικό σου μήνυμα όπου μονολογούσες σε greeklish "αλυσίδα ή ιμάντας" νέτα-σκέτα (το λεω για να μην με περάσουν για τρελό ότι σου την λέω χωρίς λόγο)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανένα από τα 2.Εχω παίξει και με το eliminator και με το cobra για καιρό.Το Eliminator ναι μεν έχει άπειρες ρυθμίσεις αλλά δεν έχει οραίο footboard και στενό. Το cobra πάλι είναι πολύ καλό πετάλι αλλά είναι κυριως για ταχήτητα καθως επιταχεινει στο τελος ο κοπανος με αποτέλεσμα να μην εχει τόσο καλό balance.Eγώ σου προτεινω ανεπιφίλακτα το dw 5000 ειναι καταπληκτιλό πετάλι και για όλα τα στυλ παιξίματος.

 

*Θα ήθελα να σημειώσω οτι τα παραπανω ειναι μία εντελώς προσοπική άποψη ,απλα ετυχε να εχω εμπειρια και απο τα 3 αυτά πετάλια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλώς ήλθες kotsos.

Μια ιδέα από εμένα: Η ψηφοφορία που έχεις θέσει μπορεί να φανεί χρήσιμη σε πολλούς, μια και η επιλογή των πεταλιών αυτών, έχει απασχολήσει πολύ κόσμο ανά καιρούς στο noiz. Κάνε ένα κόπο αν δεν το έχεις κάνει να διαβάσεις τις γνώμες των ενδιαφερόμενων σχετικά.

Τώρα, θέλει λίγο βελτίωση το θέμα. Αν θέλεις να βοηθήσεις καλύτερα, ώστε να έχουμε μια ψηφοφορία για τα συγκεκριμένα, πρέπει να συμπεριλάβεις και την έκδοση του eliminator με ιμάντα. Επίσης να μας πεις αν πρόκειται για διπέταλο ή single. Εκτός και αν το θέμα σε απασχολεί προσωπικά και δεν ξέρεις απλά τι να διαλλέξεις από αυτά τα συγκεκριμένα και μόνο.

Ακόμα, προσπάθησε να γράφεις Ελληνικά, συμβαδίζοντας έτσι με τους κανόνες του noiz.

Αν η δουλειά γίνει πιο σωστά μπορούμε να κάνουμε συγκριτικά και για άλλους συνδιασμούς αξιόλογων πεταλιών της αγοράς.

Καλή συνέχεια αλλά ψάξε το λιγάκι... Αλλιώς συνέχισε την αναζήτησή σου σε ένα ήδη ανοιχτό παλαιότερο θέμα για διπέταλο κ.ο.κ., για να μην ανοίγονται τσάμπα θέματα από την αρχή. :wink:

Then as it was, then again it will be...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι εγώ το είδα πριν τροποποιηθεί. Πιστεύω αν μας ενδιαφέρει να του δώσουμε λίγες γρήγορες οδηγίες για τη κατεύθυνση που θα πάρει το θέμα, και να δούμε. Μην το αποπάρουμε το παιδί. Λάθη είμαστε και ανθρώπους κάνουμε.....

Then as it was, then again it will be...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω πολυ για την απαντηση. βλεπεις υπαρχουν πολλοι που με αποπηραν με το που μπηκα.. εχω το cobra το διπλο, kai elega μηπως αξιζει πιο πολλα το eliminator.. γιατι το cobra το δευτερο στο διπλο, δεν λεει και πολλα. εχε υπ'οψιν σου οτι υπαρχει περιπτωση για 2 single

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου