Προς το περιεχόμενο

monitors


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σου skiaxtro!κοιτα με 300euro περιπου μπορεις να παρεις ενα ζευγαρι αξιολογα active monitors της behringer!

Πηγαινε σε αυτο το link και δες.....οκ?

Γενικα με τοσα λεφτα δεν πιστευω να υπαρχει κατι ποιο καλο.....αυτη ειναι η γνωμη μου..... :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου , με 250 ευρώ δεν πρόκειται να αγοράσεις monitors , πήγαινε καλύτερα στο πλησιέστερο pet-shop και αγόρασε δύο σπιτάκια για περιστέρια …. Καλύτερα θα ακούγονται. :lol:

 

Το οικονομικότερο ηχείο που θα συνιστούσα είναι το M Audio - Studiophile BX8 με 530 ευρώ το ζευγάρι στην ELINA. Επίσης ικανοποιητικά είναι και τα Alesis monitor one ΜΚΙΙ με 700 ευρώ στο θωμά . Ανεβαίνοντας , πάμε στα Tannoy Reveal Avtiv με 1000 ευρώ στο θωμά και καταλήγουμε στα Genelec 1030 με 1300 ευρώ στο θωμα. Όλες οι παραπάνω προτάσεις είναι τίμιες όσον αφορά τη σχέση τιμής απόδοσης τους καθώς ότι πληρώνεις παίρνεις. Η γιαγιά μου έλεγε "όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια …" και δυστυχώς ισχύει και στα ηχεία monitors… , όποιος δεν έχει σοβαρά ηχεία απλά τρέχει από δω κι από κει με τις μίξεις του για να δει πως ακούγονται σε άλλα ηχεία.

 

Υ.Γ. Σχετικά με τα ηχεία της behringer …. για το σαλόνι μια χαρά είναι αλλά τίποτε παραπάνω. (εγώ πάντως ούτε στο σαλόνι μου δε τα έβαζα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Φίλε μου πολύ δύσκολο το επιχείρημα... Εχω βρεθεί στη θέση σου.

Θα μπορούσες να βρείς κάτι σε μεταχειρισμένο ίσως.

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες κατα καιρούς.

Ισως όμως να μπορούσες να πάρεις τα Samson Resolve 50A, με μια μικρή έκπτωση που σίγουρα θα πετύχεις, και είναι αξιοπρεπέστατα για τα λεφτά που θα δώσεις. Την προσωπική μου εκτίμηση μπορείς να την δείς εδώ.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλα το ξερω οτι με αυτα τα χρηματα δεν παιρνεις καλα μονιτορ αλλα ετσι κι αλλιως τα χρειαζομαι για πολυ ερασιτεχνικη χρησιμοποιηση...το link μου το γραφεις στην απαντηση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οκ ευχαριστω.να σας πω κατι τελευταιο τα YAMAHA MSP3 λενε τιποτα,γιατι δεν ξερω και πολυ απο αυτα

 

Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει γούφερ 4 ίντσες , θα σου συνιστούσα τα ηχεία που θα αγοράσεις να είναι τουλάχιστο 6,5 ίντσες. Με τα χρήματα που διαθέτεις πας με μαθηματική ακρίβεια ή σε ηχείο behringer ή σε κάτι που έχει από 5,5 ίντσες γούφερ και κάτω. Τα μικρά ηχεία προορίζονται κυρίως για χρήση video editing / post production όπου δεν είναι απαραίτητη η διευρυμένη απόκριση χαμηλών συχνοτήτων . Βέβαια κάποια από αυτά αναβαθμίζονται με τη χρήση subwoofer αλλά μετά φτάνεις τη τιμή των μεγαλύτερων μοντέλων με woofer 6,5. Αν θέλεις ηχεία που να σε διευκολύνουν στις ηχογραφήσεις / μίξεις πρέπει απλά πληρώσεις , είναι μονόδρομος.

 

Το καλό ηχείο θα σε κάνει καλύτερο ηχολήπτη γιατί θα μάθεις να ακούς , επίσης είναι επένδυση γιατί θα το κρατήσεις πολλά χρόνια.

 

Το κακό ηχείο θα σου αναπτύξει άλλα χαρίσματα : υπομονή , στωικότητα, και κυρίως το κληρονομικό χάρισμα γιατί θα μαντεύεις πως θα ακουγόταν αν … κλπ . Μαζί με τα χαρίσματα θα αποκτήσεις και ένα ελάττωμα μοιρολατρία … :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου