Προς το περιεχόμενο

WAV/MP3 to MIDI


kilon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή είναι ένα θέμα που απασχολεί πολύ κόσμο αποφάσισα να προσφέρω ένα λινκ. Αν σας ενδιαφέρει να πάρετε ένα audio (WAV,MP3) αρχειο και να το μετατρέψετε σε ΜΙDI, υπάρχει λύση. Τα κακά νέα είναι ότι δεν είναι αξιόπιστη σίγουρα όμως μπορεί να βοηθήσει πολύ αυτόν που ψάχνει μια παρτιτούρα και δεν μπορεί να βρεί διαθέσιμο κομμάτι στο Internet. Βέβαια όσο πιο απλό απο άποψη ενορχήστρωσης είναι το κομμάτι τόσο πιο πιθανόν να βγούν πιο σωστά αποτελέσματα. Τα καλά νεά είναι ότι έχει προχωρήσει πολυ η τεχνολογία και έχουν αρχίσει να ξεπηδάνε όχι μόνο ακριβά επαγγελματικά προγράμματα αλλά και πιο φτηνές λύσεις προσιτές για τον μέσο χρήστη.

 

Όριστε λοιπόν .

 

http://www.widisoft.com/english/mp3-midi-products.html

www.myspace.com/thekilon

www.soundclick.com/kilon

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάκιστοι αλγόριθμοι, ένα απλό πιάνο μου το ψιλοσκότωσε. Καμία σύγκριση με melodyne, αλλά όπως λες, αν κάποιος θέλει να μην πληρώσει και να κάνει βασικές δουλειές, είναι καλό πρόγραμμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου