Προς το περιεχόμενο

Υπάρχουν πρωτότυπα νέα τραγούδια;


evilsoler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

geia se oloys.eimai olofresko melos tou noiz.molis simera graftika.

katarxas na po oti xairomai afantasta poy brika ena site me atoma toso poromena oso ego gia tis kithares.Kai elpizo na matho kati apo tous megaluterous.Alla arketa me to mpla-mpla.

H erotisi mou einai apli,pisteuete oti yparxei pragmatiki prototypia sta nea tragoudia toulaxiston apo kitharistiki apopsi.meta apo 3 peripou dekaeties ma kalytexnes opos o hendrix,malmsteen,satriani,vai kai allous,oi opoioi exoun abuse-arei to organo kanonika me toso paiksimo, pragmatika,einai dynaton na bgoun kommatia poy na min exoun akousti apo kannenan tosa xronia esto kai as min exoun bgei se diskografia.Ego pragmatika exo arxisi na amfibalo.kai thelo na katalikso,mipos exei korestei kapos to pragma,exei noima na prospatho na grapso kati?

perimeno anypomona tis apantiseis sas

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 39
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Κατ'αρχας καλως ηρθες!!!!!(και γω νεος ειμαι εδω)

 

Ειχα "πεσει" και εγω σε αυτο ερωτημα καποτε!

Αλλα απογοητευτικα....(γιατι πηγα να συνθεσω και ειδα οτι τελικα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΡΑΜΑ)

Ξερεις...Πιστευω οτι πλεων υπαρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ μουσικοι που μπορουν να "καινοτομησουν" και δεν τους γνωριζουμε εμεις γιατι προφανεστατα οι εταιριες δεν προωθουν ιδεες "προτοτυπες" αλλα "εμπορικες"!!!βλεπεις αυτο ειναι που τους συμφερει....

Ετσι εχω την εντυπωση πως ειναι τα πραματα...αλλα θα ακουσεις και αλλεσ αποψεις.... just wait!!

"Simplicity is gold"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα κι από μένα!

 

Μην προσπαθείς να γράψεις κάτι για να το γράψεις. Ακολούθα την έμπνευσή σου. Αυτή τελικά θα σου πει αν μπορεί να βγεί κάτι καινούριο. Στο τέλος δε θα σε προδώσει. Αρκεί να μη είναι αυτός αποκλειστικά ο σκοπός σου.

 

Τα γκρήγκλις βγάζουν μάτια...

Empty Rooms

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρωτότυπο.....;

 

 

Ως προς τι.....;

 

 

 

 

Βάη, Μάλμστυν........

 

 

 

 

 

Τον Charlie Christian.........

 

αν δεν τον ξέρεις να τον μάθεις.......

 

 

 

Ίσως..........

 

 

 

Βρείς και άλλα μέτρα και σταθμά........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλως σε βρηκαμε !

Κατρχήν μη γράφεις στα αγγλικος :lol: γιατι κουραζουν πολυ...

 

Παρθενογεννεση στη μουσική ΔΕΝ υπάρχει ως γνωστόν (όπως δεν υπάρχει & στη φύση :wink: )

 

Σε ολες τις εποχες οι μουσικοι "πατανε" στους προηγούμενους & προχωράνε (μπροστά ή και ΠΙΣΩ μερικες φορές..)

 

Καθε μουσικός μπορεί να συνδιάσει το τελέντο του με τη φαντασία του & πατώντας πανω σε σταθερες βασεις του παρελθόντος να φτιάξει τη δικη του μουσική & να ψάξει να βρει νεους ορίζοντες εκφρασης τοσο στη συνθεση οσο και στην εκτελεση.

 

Η μουσική ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ & υπάρχουν τοσα πολλά είδη που δεν νομιζω να μπορεσει ποτε να εξαντληθει.

 

Η συμβουλή μου λοιπον ειναι πρωτα απο ολα να ΑΚΟΥΣ πολλη & διαφορετική μουσική (το ροκ ειναι ενα μονο μερος της σημερινης μουσικης πραγματικότητας) ,να εχεις επαφή με τα ΣΥΓΧΡΟΝΑ δρωμενα & πανω απο ολα να ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ωστε να συμβαδίζεις με την εποχή σου & να την ξεπερνάς :wink: & οχι να την ακολουθείς ...καταϊδρωμενος :wink: :lol: )

 

Επίσης δεν θελω να σε προσβάλω αλλα οι καλλιτεχνες που αναφερεις δεν ειναι και τιποτα το σπουδαιο μεσα στην ιστορια της μουσικης,με εξαιρεση τον Hendrix βεβαια :wink:

& το να τους τοποθετεις μαζι με τον Hendrix ειναι σαν να βαζεις τον ...Bαμβακουλα μαζι με τον Μαραντόνα :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν φίλε με το ερώτημα, άκου τι θα κάνεις: φεύγεις, πας σε ένα μεγάλο δισκάδικο, και έτσι όπως έχουν κατηγοριοποιημένα τα μουσικά είδη, προσπερνάς όλες τις λέξεις που σου φαίνονται γνωστές ή προκαταβολικά ενδιαφέρουσες και επιλέγεις ένα δίσκο από ένα είδος για το οποίο δεν ξέρεις τίποτα. Μετά πας σπίτι, τον ακούς μέχρι να σου αρέσει (κανονική πλύση εγκεφάλου, όχι αστεία) ή μέχρι να χαλάσει το πικάπ. Μετά τον δίνεις και σε όλους τους φίλους σου. Με αυτούς που εξακολουθούν να σου λένε καλημέρα μετά από μία εβδομάδα, φτιάχνεις ένα γκρουπ των 8 ατόμων τουλάχιστον και αρχίζετε να παίζετε κάνοντας πρόβες. Οι στίχοι στο γκρουπ (αν έχει τραγουδιστή) πρέπει να είναι σε οποιαδήποτε γλώσσα εκτός από τα αγγλικά. Αν ο τραγουδιστής είναι εγγλέζος, τότε τον αναγκάζετε να βγάζει μόνο άναρθρες κραυγές και σε καμία περίπτωση να μην πει λέξεις όπως : love, baby, pain, fire, you. Στο τέλος όλης αυτής της διαδικασίας, αγοράζεις ένα πρόγραμμα όπως το fl studio και πάνω από όλα όσα έχετε γράψει βάζεις έναν κουφό να ανοίγει και να κλείνει τις λούπες όποτε μετρήσει μέχρι το 100 από μέσα του. Στο τέλος, όταν με το καλό ηχογραφήσετε, σβήνεις εντελώς τις κιθάρες από την μίξη (ή την μείξη που έλεγε και μια ψυχή) και τελικά στο εξώφυλλο αφιερώνεις τον δίσκο στη μνήμη του Μάνου Χατζιδάκι.

 

Τώρα εσύ νομίζεις ότι κάνω πλάκα, αλλά μπορεί και να μην κάνω.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι στίχοι στο γκρουπ (αν έχει τραγουδιστή) πρέπει να είναι σε οποιαδήποτε γλώσσα εκτός από τα αγγλικά.

 

:lol:

 

+ 10.000.000!!!!!!

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης δεν θελω να σε προσβάλω αλλα οι καλλιτεχνες που αναφερεις δεν ειναι και τιποτα το σπουδαιο μεσα στην ιστορια της μουσικης' date='με εξαιρεση τον Hendrix βεβαια :wink:

& το να τους τοποθετεις μαζι με τον Hendrix ειναι σαν να βαζεις τον ...Bαμβακουλα μαζι με τον Μαραντόνα :lol:[/quote']

 

SUPERFUNK σε αγαπαω....... :lol: :lol: :lol: :lol:

"Simplicity is gold"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια.sorry&για τα greeklish.Θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι πανε περιπου 6 χρονια απο την στιγμη που επιασα κιθαρα στα χερια μου,και δεν εχω ψαχτει τρομερα περα απο τα φασμα του μεταλ-rock κ.λ.π.Οι καλλιτεχνες που ανεφερα ειναι απο τους πιο γνωστους που ξερω και γιαυτο αναφερα αυτους.Οποιεσδηποτε υποδειξεις ευπροσδεκτες:).

ευχαριστω για τις απαντησεις σας,και δεν διαφωνω οτι θα οδηγουσαν σε κατι πρωτοτυπο[oπως του Wow!:)]θα ηταν ομως και ωραιο?Μπορει η μιξη μεταλ-ρεμπτικο-τεκνο-ποπ στα αραμαικα να ειναι πρωτοτυπη αλλα δεν ξερο κατα ποσο ωραια θα ηταν και αν θα ενδιαφερε τον κοσμο και εμενα

Επισης αναρωτιεμαι βγαινουν ακομα τραγουδια που θα τα ακουω μετα απο 20 χρονια και θα λεω ουαοοοοο!!!τι γραψανε τα ατομα.βγαινου ακομα νεα riffs πρωτοτυπα και ωραια?Και γενικοτερα τι κανει ενα τραγουδι διαχρονικο?

Οι σκεψεις μου αφορουσαν κυριως το rοck-metal και παρεμφερη ειδη.περιμενω τις απαντησεις σας:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχήν απο το μουσικό χώρο που αναφέρεις μη περιμένεις & πολλες πρωτοτυπίες (ποτε αλλωστε η πρωτοτυπία δεν ηταν το δυνατο του χαρτι.. :lol: )

 

Σιγουρα όμως βγαινει υπέροχη μουσική & απο το χωρο του ροκ.

 

Σου προτεινω να αγοράζεις που και που το με διαφορα καλύτερο μουσικο περιοδικο στον πλανήτη (κανει μονο 5 ευρω)

 

http://www.uncut.net/

 

και να "ακολουθήσεις" καποιες απο τις προτιμήσεις των εξαιρετικα ενημερωμενων & πανω απο ολα ΜΟΡΦΩΜΕΝΩΝ συντακτων του, θα εκπλαγεις με τον πλουτο & την ποικιλία της μουσικής που παράγεται στον κοσμο αυτό....(δεν εχει καμμια σχεση με τις παναθλιες εγχωριες μουσικές φυλλάδες) .

 

Τελος για να απαντησω και στην ερωτηση σου στο τι κανει ενα τραγουδι διαχρονικό,κατα τη γνωμη μου το κάνει ο ..............χρόνος :lol: και το κατα ποσο μενει στη συνείδηση των ακροατών & συνυφάζεται με την καθημερινότητα τους.

 

(Π.χ. ποτε δεν μπορούσα να φανταστώ οτι τραγούδια ντισκο ή τραγούδια των Duran-Duran που με ...μισος :lol: καταδικαζα οταν ημουν ακομα ενας μικρος,ασχετος και απειρος...ροκας θα καταλήγανε κλασσικά :wink: έγιναν όμως γιατι μαλλον θυμιζουν πολλα σε κάποιους.....)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου