Προς το περιεχόμενο

καμπίνα κιθάρας για nord electro?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

χρονια πολλα.

απλα θελω να παρω μια καμπινα κυθαρας αλλα να βαλω πανω της το νορντ ελεκτρο (feder rhodes pianaki)

ετσι θα μπορω να παιρνω με mic to σημαμου.τι λετε μπορει να γινει και αν ναι τι καμπινα να κοιταξω να βρω. ευχαρηστωμ.. 8)

use what u got!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mε καμπινα κιθαρας δε νομιζω να εχεις και πολυ καλα αποτελεσματα, χρειαζεσαι full range ηχεια.

 

Θα πρoτεινα να χρησιμοποιησεις καλυτερα ενα ενισχυτη για τετοια οργανα (οπως πχ εναν απο τους διαφορους roland, εναν τετοιο χρησιμοποιει ενας φιλος μου με το stage 88 και εχει μια χαρα αποτελεσμα) ή μπορεις να δοκιμασεις και με ενα monitor (πχ χτες ο πληκτρας του John Randall που ειδα live ειχε μαζι του ενα mackie μονιτορακι για το nord του).

 

Αυτες οι λυσεις νομιζω θα ειναι και καλυτερες σαν ηχητικο αποτελεσμα και πιο χρηστικες σε ενα live/ηχογραφηση.

 

 

EDIT: Αυτο με το μονιτορακι που ανεφερα παραπανω, περι του πληκτρα του john randall...ο ανθρωπος εβγαινε κανονικοτατα απο το PA και τα monitor αλλα κουβαλουσε μαζι του και αυτο το mackie για να μπορει να εχει και 2ο monitor με μονο τα πληκτρα του πανω.

Επισης ο ενισχυτης πληκτρων, περαν του να λειτουργει ως εξτρα μονιτορ απο το οποιο θα ακους μονο τα πληκτρα σου και οχι ολη τη μπαντα, ντουμπλαρει και σαν καθισμα. Δοκιμασμενη λυση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To Nord σου θα το στέλνεις κατευθείαν στην κονσόλα και δεν θα μπλέκεσαι καθόλου με μικρόφωνα. Θα το ακούς είτε από τα μόνιτορ που ελπίζω να έχει το μαγαζί, είτε με κάποιον full range ενισχυτή που είπε και ο Odis...

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

thanx παιδες για την απαντηση (το θελω μονο για recording αν παιρνω το σημα μου απο ενα μονιτορ και απο μια αποσταση (α) θα εχω και το ambience  του  δοματιου. ενα λιγο πιο φυσικο ηχο απο αυτον που δινει direct στην κοσνολα το λαιν αουτ του ελεκτρο. ??? ???

 

ρολαντ? μπορεις να  μου πεις? μοντελο?

use what u got!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω παρατηρήσει με το συγκεκριμένο synth πολλοί να χρησημοποιούν Guitar Combos ειδικά Fender σχολής. Με απλή καμπίνα ΔΕΝ μπορείς να κάνεις δουλειά καθώς δεν θα υπάρχει ενίσχυση. Τώρα σε θέμα ενισχυτή, καλό θα ήταν απλά να δοκιμάσεις ό,τι μπορείς ώστε να δεις τι σου καθετε στα αυτιά σου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου