Προς το περιεχόμενο

Τη θέλω κολασμένα τη φρέτλα...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καταπληκτικό όργανο κ φανταστικό ηχόχρωμα ,αρκεί να μην κάνεις το λάθος να προσπαθήσεις να παίξεις συγχορδίες ,γιατι αν δεν το έχεις 100% το άθλημα του άταστου θα ακουστείς σαν πεντάχρονο που μαθαίνει τη ντο ματζόρε στο φτηνό βιολί του!Αξίζει πάντως να το παλέψεις και με το παραπάνω.Καλά slides ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια επειδη ο κολητος, που ειναι καλος κιθαριστας, ειχε φαγωθει περσυ που ειχαμε παει στην εκθεση στη Γερμανια να δοκιμασει αταστη, πηγαμε στο περιπτερο της Βιζιερ. Εγω δεν εκανα καν τον κοπο να δοκιμασω, ηξερα οτι το αποτελεσμα θα ηταν οτι χειροτερο.

Ο κολητος την πιανει με χαρα, το προσπαθει λιγη ωρα, μετα απο λιγο απογοητευτηκε και το παρατησε. Και εχει και τελειο αυτι ο τυπος.

Με λιγα λογια ειναι πολυυυ δυσκολη η αταστη, και χωρις να μιλαμε για ακορντα κτλ.

Να φανταστειτε εχω αταστο μπασο, λαπστιλ κιθαρα για σλαιντ κτλ, εκεινα μελετας λιγο και εισαι οκ. Η αταστη θελει ξεσκισμα στη μελετη, και παλι δεν ξερω αν θα μπορει ο καθενας να φτασει σε ικανοποιητικο επιπεδο. Το να μαθεις τα βασικα στο βιολι πρεπει να ειναι πιο ανετα απο το να τα μαθεις σε αταστη κιθαρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου