Προς το περιεχόμενο

Αντικατάσταση επένδυσης σε Sonor 505


Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπόν φίλοι μου καλημέρα!θέλω να τολμήσω ένα εγχείρημα και θέλω την γνώμη σας!έχω ένα set σονόρ 505 special edition μαύρου χρώματος το οποιο δουλεύω σε γάμους k μικρά μαγαζιά και είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση του!όμως η εξωτερική ταινία με το χρώμα έχει ξεθωριάσει και θέλω να την αντικαταστήσω με ιδιου πάχους φύλλο καπλαμά κατά προτίμηση "κερασσιας" και να περάσει ένα λούστρο για να έχει φυσικό χρώμα!αυτό όμως που με απασχολεί είναι αν θα έχω καθόλου αλλαγή στον ήχο και την απόδοση!κάνα δυο γνωστοί που ρώτησα είπαν ότι δεν αλλάζει κάτι k δεν υπάρχει πρόβλημα!θέλω όμως την γνώμη σας κι αν έχετε μια τέτοια εμπειρία ειλικρινά με βοηθάτε πολλοί!θα περιμένω απαντήσεις!ευχαριστώ γιώργος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανονισμοί

 

1. Γράφουμε ελληνικά με πεζούς χαρακτήρες ακόμα και τον τίτλο του μηνύματος. Οχι μόνιμη χρήση ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, όχι greeklish.

 

 

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τzορτζη ειναι μια δουλεια που θελει ειδικο μαστορα και εγω εναν ξερω το ΓΑΒΡΙΛΟ  ο οποιος αναλαμβανει τετοιου ειδους εργασιες με φοβερα αποτελεσματα .Αν εισαι αθηνα μια επαφη μαζι του δεν βλαπτει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια αλλα ο γαβριλος θα μου πιασει τον **** στην τιμη!

Φιλε μου Τζωρτζη καταρχην εισαι προκατηλημενος διοτι ακομη δεν ρωτησες και εβγαλες συμπερασμα στην τιμη !!!!!!!!!!!!!!

Μετατροπη Fiat 127 σε Porche δεν γινετε τσαμπα!!!!!!!!!.

Πληροφοριακα λοιπον σε ενημερωνω οτι αυτος που σου προτηνε να βγαλεις την πλαστικη επενδυση των τυμπανων σου και να βαλεις φυλλο καπλαμα για να βαφτει μαλλον δεν γνωριζει οτι αυτη η δουλεια γινετε οταν φτιαχνετε το κελυφος του τυμπανου(ραψιμο-κολλημα)ωστε το τυμπανο να ειναι ενα σωμα,διαφορετικα οσο καλα και να κολλησεις τον καπλαμα απλα με το παιξιμο και με την διαφορα θερμοκρασιας συστολη-διαστολη θα ανοιξει και αυτο.

Εχεις δυο επιλογες μια φτηνη και αρκετα καλη  ειναι να βαλεις νεα παστα (πλαστικη επικαλυψη) αλλα πολυ καλυτερης ποιοτητας,και 2 λυση να τα γδυσεις να καθαριστουν και μετα βαψιμο και λουστρο που μπορει και να σου δωσει και λιγο καλυτερο ηχο.

Αν πιανουν τα χερια σου την πλαστικη επικαλυψη μπορεις να την τοποθετησης μονο σου καθως κυκλοφορουν στο ebay πολυ καλες επιλογες τοσο σε χρωματισμο οσο και σε ποιοτητα.

Οσο για βαφες!!!!!!!!!!!!

Στον Γαβρηλο η στον μπογιατζη αυτοκινητων της γειτονιας. :D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου