Προς το περιεχόμενο

Ζείτε εντός ή εκτός Ελλάδας;



Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σχεδον ολοι οι φιλοι μου απο τη Γερμανικη Σχολη (στο τμημα που πανε Γερμανοι) ειναι πιο....Ελληναρες και απο τους Ελληνες,το ιδιο και οι περισσοτεροι γονεις τους μια και ολοι μετρανε πλεον πανω απο 40 χρονια στην Ελλαδα ,η μονη διαφορα ειναι οτι πινουν καμμια 10αρια φορες παραπανω απο το μεσο Ελληνα... ;D ;D

 

Επαυξάνω! Η εμπειρία μου από ξένους στην Ελλάδα είναι πως γίνονται τάχιστα χειρότεροι από εμάς. Ο λόγος, όχι ότι είναι "κακοί άνθρωποι", απλά τους περνάει η έννοια του "anything goes", της ατιμωρησίας και να πούμε και το άλλο, μιά ζωή αλυσοδεμένοι μέσα σε συστήματα που τους τα δίνουν όλα στο πιάτο, χωρίς να χρειάζεται να σκαρφίζονται "πατέντες" σε κάθε δευτερόλεπτο της ζωής τους, ξετρελαίνονται με την (φαινομενική μόνο και κακώς νοούμενη) ελευθερία στην Ελλάδα και ...τα δίνουν όλα: Τον Αύγουστο Σουηδός πάρκαρε το νοικιασμένο τζίπ του ΚΟΛΛΗΤΟ στην πόρτα μου στην νότια Κρήτη, ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ, και όταν κατάφερα από το παράθυρο να του πω "ρε μάι φρέντ πως θα βγούμε εμείς από εντώ μπρέ" μου είπε πως ο Mr Τζώρτζ (που του νοίκιασε το τζίπ) του είπε μη δίνει σημασία στη σήματα, είναι για τους "ξένους", πάρκαρε όπου θέλεις. Στην πόρτα μου βλέπετε είχε καλή ...σκιά! Δεν μπορώ να ξεχάσω στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα, στο μπαλέτο της κόρης μου που χρόνια ερχότανε μια Γαλλίδα να πάρει την κόρη της και ενώ όλοι εμείς (ΟΚ, μερικοί από μας) οι ιθαγενείς τρώγαμε τα μούτρα μας να βρούμε να παρκάρουμε για να περιμένουμε τα παιδιά να κατέβουν από το μάθημα, η Γαλλίς επάρκαρε ΠΑΝΤΑ στη ΜΕΣΗ του παράδρομου (κόβοντας κάθε κυκλοφορία) και περίμενε με ύφος παρθένας...

 

Καλό είναι επίσης να χωρίσουμε την ΧΩΡΑ (τοπίο, θάλασσες κλπ) από το ΚΡΑΤΟΣ αλλά και τους ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. Συνήθως πάμε να αντισταθμίσουμε τα κακά του Κράτους/κατοίκων με τα καλά γεωγραφικά χαρακτηριστικά της χώρας.

 

Όσον αφορά τη γεωγραφία, ΟΚ, καλοί είμαστε αλλά έχει και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Έχετε πάει για παράδειγμα στις Δαλματικές ακτές, στην Νότια Γαλλία ή στην Ibiza για να μην πάμε μακριά και απλώσει η συζήτηση σε γεωγραφικές γνώσεις?

 

Για τα άλλα, κατά την ταπεινή μου άποψη (που παραμένει προσωπική, δεν πιέζω κανένα να συμφωνήσει αλλά διατηρώ το δικαίωμα να την έχω), η ατιμωρησία, έλλειψη ουσιαστικού ΔΙΚΑΙΟΥ πλαισίου νόμων που οδηγεί σχεδόν αναπόφευκτα στην Παραβατικότητα (πινακίδες με όριο ταχύτητας...5km σε έξοδο εθνικής οδού!), η βαθιά ριζωμένη αίσθηση πως το σημερινό κράτος είναι απλά συνέχεια του κράτους του Σουλτάνου που μας εξαπατά το ίδιο και μας αντιμετωπίζει σαν απατεώνες από τη στιγμή που γεννιόμαστε,  η έμφυτη παγαποντιά μας (τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη) και το πως "ας βολέψω την πάρτη μου και χέστηκα" δεν θα μας αφήσει να αλλάξουμε τίποτα.

 

Εγώ, τη μέρα που δεν θα μου χωθεί κάποιος πονηρός από το πλάι για να πάει πρώτος στο φανάρι παρακάμπτοντας την ουρά από τους μ@λ@κες (κατ αυτόν) που περιμένουν ενώ αυτός έχει πιο σοβαρά πράγματα να κάνει, τη μέρα που δε θα δω δεκάδες ΙΧ με alarm και δήθεν ανήξερους οδηγούς παρκαρισμένα στη λωρίδα αποβίβασης στο El Venizelos την μέρα που ΕΝΑΣ συμπατριώτης μου θα με αντιμετωπίσει χωρίς αγένεια, τότε θα το ξανασκεφτώ το πράμα. Μέχρι τότε, το τίμημα για να έχω τη θάλασσα όλο το χρόνο είναι πολύ μεγάλο.

 

Και να πω και το τελευταίο. Όλα καλά τα περί φίλων θάλασσας, κρασίου, ρακής κλπ αλλά τη στιγμή που θα αρρωστήσετε εσείς η κάποιος δικός σας πραγματικά σοβαρά (ΜΑΚΑΡΙ ΠΟΤΕ και ας μείνετε με το νιρβάνα της καλύτερης χώρας του κόσμου), όπως πάθαμε εμείς ΔΥΟ φορές από το 1990 θα τα ξεχάσετε όλα αυτά. Με πέντε (ΠΕΝΤΕ) φορές το χρόνο επισκέψεις σε νοσοκομεία στη Νέα Υόρκη για ΔΕΚΑ χρόνια, είχα πολύ χρόνο για να απομυθοποιήσω κάθε (τζάμπα) ομορφιά της Ελλάδας, μου έφυγε κάθε Ελληνική μαγκιά και κάθε αγάπη για το περιεχόμενο της χώρας.

 

Ξαναλέω, δεν προσπαθώ να πείσω κανένα και τονίζω πως ΟΛΕΣ οι επιλογές μου είναι ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ. ΔΕΝ λατρεύω το Λονδίνο ή το Λος Άντζελες (ομολογώ όμως πως μ' αρέσουν πάρα πολύ). ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ να είχαμε στήσει μια διαφορετική χώρα στην οποία θα έλεγαν στις ειδήσεις πως ο Τάκης Μπαρμέρης ετοιμάζεται να βγάλει νέο δίσκο και όχι πως τό τάδε ξέκολο πέρασε το ΣΚ στη Μύκονο και πως ο νεαρός από τη Θεσσαλονίκη έφτιαξε "βιονικό" χέρι για τη γιαγιά του μόνος του και πως η ομάδα της Νομικής Αθήνας κέρδισε το διαγωνισμό ρητορικής στην Οξφόρδη (ΕΡΗΜΗΝ και ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ της σχολης τους!!!) αντί για το ότι η "μήν-πώ-τωρα-ποιά" έχει ήδη να ξεπερνάει το ότι ο "μήν-πώ-τώρα-ποιός" την έφτυσε για χάρη του επόμενου πουτανίδιου. Με ενοχλεί που τρία και περισσότερα τώρα χρόνια στο εξωτερικό ακούω ανέκδοτα με Έλληνες (αν και οι γνωστοί μου δείχνουν σεβασμό και δεν τα λένε μπροστά μου) και πιστεύω πως ΔΕΝ μας αξίζει αυτό το χάλι.  Σε όποιο event αναλαμβάνω με τα "παιδιά" μου, από τη FOX μέχρι το MTV και από τους Dream Theater, το SLASH και τους MUSE μέχρι το μικρούλη Sam Sallon όλοι μας αγαπάνε και καταλήγουμε προσωπικοί φίλοι, μας βάζουνε στα σπίτια τους και τους φέρνουμε στα δικά μας. Δε μένουμε ψυχροί συνεργάτες, αυτό είναι η δύναμη, η πραγματική μαγκιά του Έλληνα, το βλέμμα και η στιβαρή χειραψία, ο λόγος και η επιμονή. Το ότι ο σύντεκνος στην πρώτη απάντηση είπε να μου στείλει μιά ντενέκα λάδι, ακόμα και στα αστεία. Όταν θα βρείτε Σουηδό να σας ρωτήσει που μένετε για να σας στείλει ένα μπουκάλι από το τοπικό ποτό να με φτύσετε (εντάξει, μήν το πάρετε και τοις μετρητοίς το τελευταίο...).

 

Όταν είπε ο μεγάλος πως όπου ταξιδεύει η Ελλάδα τον πληγώνει κάτι ήξερε.

 

Στο διαταύτα. Σας έπρηξα αλλά έχω κάτι να προτείνω? ΝΑΙ, ΕΧΩ:

 

Από αύριο, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ στους μ@λ@κες, τους αγενείς, τους "χωστούς" και κάθε άλλο π@π@ρ@ μας καταστρέφει τη ζωή. Τι σημαίνει αυτό, να πάρουμε τα κουμπούρια? όχι βέβαια. Να τους κράζουμε, να τους χλευάζουμε και να τους ρεζιλεύουμε. Όταν απομονωθούν και δεν θα είναι πια "in" η ψευτομαγκιά, μπορεί να αλλάξουμε κάτι. Δεν θα γίνει σε μιά μέρα, ίσως και ποτέ. Κάτι άλλο έχετε υπόψη που να μήν έχει βία?

 

Ζητώ συγνώμη για τη φλυαρία, είναι πρωί και πήρα αέρα... Ζητώ επιείκεια στην κριτική, όπως είπα, προσωπικές απόψεις, δεν βρίζω ούτε υποβιβάζω κανένα.

 

YΓ: Σε αυτό το "τραγικό" μέρος περνάω τα καλοκαίρια μου. Λέτε να μήν ήθελα να είναι καλύτερα?

myrtos.thumb.jpg.884271bc1692e919b2a84b06b0a3e5b3.jpg

It ain't over till it's over.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 299
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

η βαθιά ριζωμένη αίσθηση πως το σημερινό κράτος είναι απλά συνέχεια του κράτους του Σουλτάνου

 

Πριν απο λιγες μερες ενας φιλος μου αναγκαστηκε να κανει μια αιτηση στο ελληνικο "κρατος"  (χειρογραφη βεβαια μια και απο "κομπιουτερς" δεν ξερανε στην υπηρεσια που πηγε)...ξερεις τι εγραφε πανω η προτυπωμενη αιτηση?

 

ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΕΤΕ ......       ΕΥΠΙΘΕΣΤΑΤΟΣ...... ΥΠΟΓΡΑΦΗ

 

 

και μετα χαιρομαστε που εχουμε 365 ημερες το χρονο....θαλασσα... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...ξερεις τι εγραφε πανω η προτυπωμενη αιτηση?

 

ΕΥΠΙΘΕΣΤΑΤΟΣ

Μήπως είναι το επώνυμό του?

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ΄γιάσει το στόμα σου microvios. Ειδικά αυτό

 

Από αύριο, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ στους μ@λ@κες, τους αγενείς, τους "χωστούς" και κάθε άλλο π@π@ρ@ μας καταστρέφει τη ζωή. Τι σημαίνει αυτό, να πάρουμε τα κουμπούρια? όχι βέβαια. Να τους κράζουμε, να τους χλευάζουμε και να τους ρεζιλεύουμε. Όταν απομονωθούν και δεν θα είναι πια "in" η ψευτομαγκιά, μπορεί να αλλάξουμε κάτι. Δεν θα γίνει σε μιά μέρα, ίσως και ποτέ. Κάτι άλλο έχετε υπόψη που να μήν έχει βία?

 

δεν μπορείς να φανταστείς πόσο καιρό το λέω, εδώ και χρόνια και τώρα φαίνεται να είναι πιο απαραίτητο από ποτέ.

 

Κατά τ' άλλα, ναι και οι ξένοι όταν μένουν εδώ γίνονται Έλληνες. Όχι όλοι βέβαια, αν είσαι σωστός άνθρωπος στον πυρήνα σου δεν θα κάνεις μαλακίες όπου και να πας.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πριν απο λιγες μερες ενας φιλος μου αναγκαστηκε να κανει μια αιτηση στο ελληνικο "κρατος"  (χειρογραφη βεβαια μια και απο "κομπιουτερς" δεν ξερανε στην υπηρεσια που πηγε)...ξερεις τι εγραφε πανω η προτυπωμενη αιτηση?

 

και μετα χαιρομαστε που εχουμε 365 ημερες το χρονο....θαλασσα... ;D

 

Κρατηθείτε: Πρίν περίπου 15 μέρες που ήμουνα στην Αθήνα, μου έλεγε φίλος μου σε κατάσταση απόγνωσης πως λόγω αλλαγής δραστηριότητας (αναγκαστικής, μήπως και σταυρώσει καμιά δουλειά) αποφάσισε να κάνει αίτηση για να "εγγραφεί" στο "μητρώο μελετητών" του τέως ΥΠΕΧΩΔΕ (μαζί με υπουργούς, κάθε χρόνο αλλάζει όνομα) στο οποίο αυτοδίκαια γράφονται οι απόφοιτοι του κάθε Ελληνικού Πολυτεχνείου, ζητώντας Πτυχίο Μελετητή για έργα Πληροφορικής (Μόλις φέτος ανακάλυψαν πως υπάρχει κάτι τέτοιο).

 

Τώρα ο φίλος μου είναι γραμμένος 27 (ΕΙΚΟΣΙΕΦΤΑ) χρόνια στο ΤΕΕ, έχει ΔΥΟ Master (δυστυχώς όμως, από κορυφαία Αγγλικά Πανεπιστήμια) άδεια άσκησης επαγγέλματος Μηχανικού 27 χρόνια, έχει τρεις διεθνείς πατέντες στο όνομά του, διευθυντική εμπειρία 15 χρόνων και έχει ολοκληρώσει έργα Πληροφορικής πάνω από 2 εκ Ευρώ. Στο Μητρώο του είπαν πως "αμφιβάλουν αν θα το γράψουν" γιατί "εδώ δε μετράνε τα Master" και το κουφό: "μέχρι σήμερα στο μητρώο για έργα Πληροφορικής ΔΕΝ ΕΧΟΥΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ".

 

Όχι θα παίζαμε, που θα γράφαμε κάθε τυχάρπαστο που ΠΙΣΤΕΥΕΙ πως ξέρει από πλη-ρο-φο-ρι-κη. Άντε ρε απο κεί...

It ain't over till it's over.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο Μητρώο του είπαν πως "αμφιβάλουν αν θα το γράψουν"

 

αμ και αυτος ο βλακας γιατι δεν γραφτηκε στην κλαδικη του ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ οταν σπουδαζε?μονο να μελεταει ηθελε ο τεμπελχανας...δεν ειναι ετσι φιλως..αν δεν κανεις ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ αγωνες οταν ζητησεις απο τον "λαο" να σε γραψει σε μητρωο αυτος θα σε γραψει στα αχαμνα του.... ;D

 

εδω ειναι σοβιετια ,δεν ειναι παιξε γελασε..

 

α,εχουμε και 365 μερες το χρονο....θαλασσα αμα λαχει να'ουμε...

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλτατε μικρόβιε σε καταλαβαίνω αλλά δεν θα ήμουν τόσο έντονος.

 

Κι εκεί που είσαι δεν είναι ιδανικά. Κάνε βόλτα στην Queen Str. (αν είσαι Cardiff) μετά τις 12:00 και θα καταλάβεις. Ή μια βόλτα στα βαλίιις (Valleys με τοπική προφορά). Ή τον εξαμερικάνισμό της νεολαίας. Την συνεχώς αυξανόμενη και υφέρπουσα απάθεια. Την πλημμυρίδα χαμηλοπληρωμένων Ανατολικών σε όλες τις υπηρεσίες που η ποιότητά τους καταρρακώνεται.Τη μόνιμη προσήλωση στο κινητό (περισσότερους Έλληνες είδα να διαβάζουν βιβλίο στο μετρό προς αεροδρόμιο παρά Βρεττανούς στο αντίστοιχο μετρό αλλά το δείγμα είναι λειψό). Την γκρίνια τους στο πόσο χάλια είνα τα πράματα. Άσε τον καιρό. Και και και

 

Μην μου πεις ότι συνάντησες λίγους που σου είπαν τι ωραία που θα ταν να ζούσαν στην Ελλάδα.

 

Don't get me wrong το μέρος και τους βλάχους του το λατρεύω σε επίπεδο δεύτερης πατρίδας αλλά μην αρχίζουμε τους αφορισμούς. Είναι και λίγο σχετικά τα πράγματα.

Γιατί αν είχες την εναλλακτική να "προστατεύσεις εδώ την γυναίκα σου" με καλή δουλειά και σπίτι, δεν θα έψαχνες στην Ουαλία το φώς σου αλλά αν σου άρεσε τόσο θα πήγαινες που και που εκεί για διακοπές.  ;)

 

Όσο για το

Από αύριο, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ στους μ@λ@κες, τους αγενείς, τους "χωστούς" και κάθε άλλο π@π@ρ@ μας καταστρέφει τη ζωή. Τι σημαίνει αυτό, να πάρουμε τα κουμπούρια? όχι βέβαια. Να τους κράζουμε, να τους χλευάζουμε και να τους ρεζιλεύουμε. Όταν απομονωθούν και δεν θα είναι πια "in" η ψευτομαγκιά, μπορεί να αλλάξουμε κάτι. Δεν θα γίνει σε μιά μέρα, ίσως και ποτέ. Κάτι άλλο έχετε υπόψη που να μήν έχει βία?

είναι πολύ επικίνδυνο γιατί εσύ κρίνεις ποιός είναι αυτός που νομίζεις ότι είναι και οι αντιδράσεις που προτείνεις είναι από αγέλης έως φασίζουσες.

 

Και σχώρα με αλλά η αντίδραση για καλύτερα έρχεται από αυτούς που με τη στάση ζωής και επιμονή, εμμονή και εκπαίδευση κλπ κλπ προσπαθούν για το καλύτερο ακόμα και απέναντι σε ανεμόμυλους και μάλλον ΔΕΝ δέχονται εύκολα νουθεσίες εκ του μακρόθεν από αυτούς που λένε "εγώ φεύγω και αν θέλετε να γυρίσω κάντε τα μαντάρα για να γίνουν καλύτερα"

 

Με το συμπάθιο δηλαδή κιόλας.....

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσο για το είναι πολύ επικίνδυνο γιατί εσύ κρίνεις ποιός είναι αυτός που νομίζεις ότι είναι και οι αντιδράσεις που προτείνεις είναι από αγέλης έως φασίζουσες.

 

Μ' αυτή την λογική κανένας δεν πρέπει να κάνει τίποτα γιατί ο μόνος που μπορεί να κρίνει αν μια πράξη είναι σωστή είναι ο ίδιος μας ο εαυτός και επειδή η κρίση μας είναι υποκειμενική και προσωπική είναι και εν δυνάμει λάθος. Ωραία. Ας κάτσουμε να κοιτάμε το ταβάνι.

 

Νομίζω ότι το να αναγνωρίσεις τον "κλασικό τον μαλάκα τον Έλληνα" δεν είναι και τόσο δύσκολο. Εσύ δεν τον καταλαβαίνεις όταν τον βλέπεις;

 

Και το "αγέλης" τι ακριβώς σημαίνει; Το να κράξεις π.χ. αυτόν που παρκάρει στην θέση ανάπηρου είναι συμπεριφορά ζώου;

 

Δεν μας τα λες καλά audiokostas, δεν μας τα λες καλά.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

... αν είσαι σωστός άνθρωπος στον πυρήνα σου δεν θα κάνεις μαλακίες όπου και να πας.

 

100%, τι λέω, 1000% (!) μαζί σου.

 

 

Κι εκεί που είσαι δεν είναι ιδανικά...

 

 

Πουθενά δεν είναι ιδανικά. Έχοντας όμως μάθει τους διαδρόμους του memorial δίνω διαφορετική αξία σε πολλά πράγματα.

 

 

Μην μου πεις ότι συνάντησες λίγους που σου είπαν τι ωραία που θα ταν να ζούσαν στην Ελλάδα.

 

 

Καλά τα λένε μέχρι που έρχονται και σπάνε κάποιο χέρι σε ατύχημα με μηχανάκι που τους νοίκιασαν χωρίς φρένα και στραβό τιμόνι, και ανακαλύπτουν πως το κοντινότερο νοσοκομείο είναι στον δίπλα νομό ή στο άλλο νησί αλλά το ακτινολογικό δεν δουλεύει γιατί δεν έχει προσωπικό, "πλάκες" κλπ

 

Γιατί αν είχες την εναλλακτική να "προστατεύσεις εδώ την γυναίκα σου" με καλή δουλειά και σπίτι, δεν θα έψαχνες στην Ουαλία το φώς σου ...

 

Εγώ συμφωνώ μαζί σου, το είπα εξάλλου, οι επιλογές μου είναι λόγω ανάγκης.

 

....είναι πολύ επικίνδυνο γιατί εσύ κρίνεις ποιός είναι αυτός που νομίζεις ότι είναι και οι αντιδράσεις που προτείνεις είναι από αγέλης έως φασίζουσες.

 

... η αντίδραση για καλύτερα έρχεται από αυτούς που με τη στάση ζωής και επιμονή, εμμονή και εκπαίδευση κλπ κλπ προσπαθούν για το καλύτερο ακόμα και απέναντι σε ανεμόμυλους ...

 

Και εδώ έχεις δίκιο, και στα δύο σημεία, ίσως παρεξηγήθηκα και ζητώ συγνώμη. Και εγώ πάντως τη στάση ζωής εννοώ και ΟΧΙ βίαιες πράξεις με τις οποίες διαφωνώ πλήρως (άσε που δε σηκώνω το ξύλο!).

 

Ήπια πάντως, ίσως για το κράξιμο κλπ, θυμάμαι παλιά που είχε κυκλοφορήσει ένα πραγματικά ωραίο αυτοκόλλητο που είχε ένα (συμπαθητικό και άμοιρο ευθυνών) Γαιδούρι και έγραφε "Είμαι Γάιδαρος, παρκάρω πάνω σε διάβαση ΑΜΕΑ". Το μοίραζαν διαδικτυακά από κάποια οργάνωση ΑΜΕΑ και πρότειναν να τυπωθεί κι να κολλιέται στα παρμπρίζ των πονηρών που παρκάρουν σε γωνίες και εκεί που οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα ελπίζουν να βρουν πέρασμα για να ανέβουν σε πεζοδρόμια...

 

It ain't over till it's over.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου