Προς το περιεχόμενο

Eνισχυτής για μέταλ από 250-400 ευρώ? Για σπίτι?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα παιδια,ειχα ανοιξει ενα παρομοιο θεμα,αλλα θα σας ξανακουρασω  γιατι χρειαζομαι λιγη βοηθεια

μολις πριν λιγο καιρο μου ηρθε η jackson DK2 (επιτελους) και οσο παιζω τοσο πιο πολυ με εντυπωσιαζει :).Εχω ομως το εξης προβλημα,(αναμενομενο) με το τραντζιστορακι που εχω δεν βγαινουν τα γκαζια της κ το μεταλλο που την χαρακτηριζουν.Θελω λοιπον να παρω τωρα ενα ενισχυτη εως 400 ευρω(καλο θα ηταν κ γνωμες απο 250)που να την υποστηριζει.Παιζω αποκλειστικα κ μονο σπιτι κ το gain με ενδιαφερει να φτανει μεχρι παραδοσιακο heavy metal (βασικα hard rock κ heavy metal παιζω).Αλλα μαλλον θα χρειαστω πεταλι για να με βγαλει........τελοσπαντων....περιμενω τις δικες σας συμβουλες.Ευχαριστω.

Fight for Freedom, Fight for RAMBO!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 66
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Παρε το GDI21 της behringer.Ειναι σκληρη αντιγραφη του sansamp και εχει 3 εξομοιωσεις ενισχυτων με τρια καναλια η καθεμια και 3 διαφορετικες θεσεις μικροφωνου.Ειναι μακραν το καλυτερο πεταλακι που εχει πεσει στα χερια μου σε αυτον τον τομεα.Στο καθαρο καναλι του ενισχυτη σου θα κανει θαυματα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά, θα έμενα μακρυά από behringer....Η εταιρία σε ενισχυτές και πετάλια κάνει μόνιμα αντιγραφές αλλά η ποιότητα είναι για πέταμα....Βουητά και ιστορίες...Ναι μεν είναι φτηνά,αλλά ντάξει,να την παλεύουν και λίγο!

Προσωπική μου πρόταση?Αν δεν έχεις πετάλια και δεν σκέφτεσαι να αγοράσεις,τότε πήγαινε σε ενισχυτές της Line6. Θα βρεις πολύ καλά μοντέλα με 300 ευρώ,που θα έχουν επάνω ρυθμίσεις όπως crunch/insane/metal. Αλλιώς,άλλη πρόταση (που θα είναι καλή κ για αργότερα σε lives) αγόρασε έναν απλό ενισχυτή με καλά καθαρά (πχ έναν Marshal ή έναν randall) σε λίγα watt (30 ας πούμε) και πάρε ένα μεταλοπετάλι με 100ευρω όπως το Uber Metal της Line6 ή το Metal Zone της Boss.

Ελπίζω να βοήθησα!!! :)

Guitarist in training

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για λιγα λεφτα, ΜΕΤΑΛ  και για αυστηρα σπιτικη χρηση :

 

http://www.thomann.de/gr/ibanez_tbx30r.htm

http://www.thomann.de/gr/ibanez_tbx65r.htm

 

Μην τα υποτιμας καθολου! Μπορεις να τα ακουσεις στο κεντρο, στην αντιπροσωπεια της Ιμπανεζ (αν εισαι απο αθηνα βεβαιως...)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.thomann.de/gr/line6_spider_iv_75112.htm

 

O line6 είναι μια άριστη επιλογή αν θέλεις να τον έχεις τόσο για practice όσο και για live & studio. Στο insane κανάλι απλά θερίζει και έχει πολύ lead για σόλο. Metal ήχοι βγαίνουν άνετα αλλά όχι από το metal κανάλι. Το insane είναι αυτό που έχει full gain και παραμόρφωση. Κατά τη γνώμη μου, δε θα χρειαστείς πετάλια με αυτό τον ενισχυτή. Έχω line6 15 & 75 Watt και καλύπτουν ηχητικά από blues στο crunch κανάλι (o 75Watt άνετα σε live) έως metal. Επιβάλλεται βεβαίως να τους ακούσεις σε κατάστημα (νομίζω ο Νακας τους έχει) με την κιθάρα σου πριν αγοράσεις. Αυτό ισχύει για ό,τι εξοπλισμό επιλέξεις.

 

υ.γ. Για εντάσεις σπιτιού μονο, δες και τον 30Watt.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χμμμ.....ενδιαφερουσες προτασεις.Βασικα εγω σκεφτομουν να επερνα ενα  λαμπατο μικρο(5 βατ) με καλα καθαρα και το gain  να το εφτιαχνα μονος με πεταλια,ηδη εχω το ΜΤ-2.Ο Behringer Bugera V22 φαινεται καλος,αλλα δεν ξερω.... μηπως τα 22 watt ειναι πολλα για σπιτι κ ιδιως για δωματιο?Οσο για τους τραντζιστορ,πρεπεινα ναι καλοι αυτοι της Line 6, φαινονται να εχουν πολλα καλουδια.Θα τους κοιταξω στον Νακα (θα κοιταξω κ τους Ibanez ,μιας κ το πε  ο φιλος κατι θα ξερει).Δηλαδη ενας καλος  τραντζιστορ θα ζωγραφιζει με την κιθαρα μου?Επειδη δεν ξερω....για μεταλ....τραντζιστορ η λαμπατος?

α και ο Blackstar, εχω ακουσει πολυ καλα λογια με ικανοποιητικο gain,αλλα με προβληματιζει το 10αρι ηχειο του.Αν καποιος μπορει να βοηθεισει ακομα θα ηταν καλο.Ευχαριστω για τις συμβουλες παιδια. 

Fight for Freedom, Fight for RAMBO!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου