Προς το περιεχόμενο

Ασχολείται κανείς με μικροελεγκτές??


kokoman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρωτάω γιατί προσωπικά ασχολούμαι πολύ και θα έβρισκα μεγάλο ενδιαφέρον να κάνω κάποια μουσική εφαρμογή σε μίκρο.Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω τί να φτιάξω( :roll: ) και θέλω από κάποιον που ασχολείται και έχει κάνει κάτι να μου ρίξει καμιά ιδέα(ή και να κάνουμε μαζί αν γίνεται)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παντα ηθελα να ασχοληθω αλλα δε το εκανα. αμα θελεις να σου δωσω/δωσουμε καμια ιδεα τι να κανεις πες μα ποιο chip χρησιμοποιεις στειλε κανενα λινκ για να δουμε τι ακριβως μπορει να κανει. περιεγραψε μας τι εχει επανω του απο ταλαντωτες διακοπτες μπας και μας ερθει καμια δεα . βασικα υπαρχει και ενα φορουμ ελληνικο που εχει μερικους που ασχολουντε παρα πολυ αλλα δε θυμαμαι πιο . ψαξε θα το βρεις αλλα δεν εχει μουσικους πολλους εκει....

 

λοιπον γραφωντας μου ηρθε μια ιδεα. κανε κατι σαν το ...kaoss pad. βαλε διαφορους αισθητηρες (φωτος , laser ή οτιδιποτε σου κατεβει ) και κανε το να ελεγχει ενα knob απο ενα(ή πολλα) πεταλι πχ κιθαρας , και να επηρεαζει real time τον ηχο . βεβαια θα μου πεις πρεπει να εχει τριτο χερι ο κιθαριστας (μερικοι προικισμενοι μονο εχουν:) ) για να το χειριστει σε πραγματικο χρονο , αλλα σκεψου παιδι μου κι εσυ κατι , ολα εγω θα τα σκεφτομαι? :):):)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλή ιδέα αυτό με το kaoss pad... Χρησιμοποιπώ τον AT89C51AC2 της Atmel με ικανοποιητική RAM, flash EEPROM, ενσωματωμένο A/D... και διάφορα άλλα καλούδια. Γενικά είναι καλός επεξεργαστής. Από ταλαντωτές χρησιμοποιώ είτε 12 Mhz, είτε 11.0592 Mhz (έχει καλύτερο baud rate για σύνδεση με σειριακή).Τώρα σκέφτομαι μήπως μπορέσω να βρω κάτι για το noiz overdrive του toneless.Καμία επέκταση ίσως..... χμμμ .... θέλει σκέψη.Θα το βρω όμως που θα μου πάει και θα σου πω άμα είναι να το προσπαθήσουμε και μαζί.Εσύ τί χρησιμοποιείς?

 

Υ.Γ. προγραμματίζω αποκλειστικά σε assemply.Το λέει κι η λέξη: είναι απλή και κατανοητή σε αντίθεση με την C,που για να διαβάσεις πρόγραμμα σε μικροΕ θα σου βγει η ...γείωση ανάποδα!Επίσης το καλό με την assemply είναι ότι την δέχονται ΟΛΟΙ οι μικροΕ, γιατί είναι από τις κατώτερες γλώσσες (δηλαδή είναι πολύ κοντά στην γλώσσα μηχανής)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρε - βρε !!! καλώς τον συνάδελφο! Κι εγώ στον αυτοματισμό είμαι (Νικ-νικ.... you know!).Ετος?Εγώ λέω πτυχίο.... (πολλά γέλια :x :evil: :( :? ). Έχεις καμιά ιδέα τί να κάνουμε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εδώ θα βρεις πολλές ιδέες για αυτό που ψάχνεις...

http://www.diystompboxes.com/smfforum/index.php?board=19.0

 

Κάπου στο σκληρό μου έχω και έτοιμα effect αλλά δεν θυμάμαι σε τι γλώσσα είναι. Αν ευλογήσει ο Θεός και τα βρω θα σου τα στείλω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγώ πτυχίο! :P

Ξέρεις ότι απο το επόμενο εξάμηνο αλλάζει ο μικροελεκτής και η γλώσσα στον Νικ-Νικ έτσι??!!

Όσοι πέρασαν,πέρασαν!!

 

Ψάχνω για καμια ιδέα και ποστάρω...

Superstarz band!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι κάτι άκουσα από ράδιο αρβύλα.Ευτυχώς ξεμπέρδεψα μ'αυτά και πιστεύω πως έμαθα αυτά που ήθελα να μάθω.Δεν θα άντεχα μικροΕ σε C!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου