Προς το περιεχόμενο

Triton Studio <> Triton Extreme <> Motif


KOTS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 82
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Τι περισσότερο έχει από το Extreme (από synth άποψη πάντα)? Εκτός από το υπερβολικό από πλευράς Bon Studio promotion. Οσους έχω στείλει για να ακούσουν το extreme ουσιαστικά άκουγαν τον πωλητή να τους λέει για την προσφορά που έχουν στο studio.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια χαρα σε ολους!Μεταξυ motif es και triton extreme δεν υπαρχει σωστη και λαθος επιλογη.Θα σου ελεγα να πας να τα ακουσεις και να δεις πιο ταιριαζει καλυτερα σε σενα και στη μουσικη που παιζεις.Και τα δυο ειναι αξιολογα μηχανηματα.Καποιες βασικες διαφορες ειναι οτι το motif es εχει 512 sample ram αντι 96 που εχει το triton και σιγουρα καλυτερα πιανα!(μονιμο προβλημα της korg.Δεν εχω ακουσει ακομα τα πιανα του oasys).Και τα δυο μηχανηματα εχουν τεραστια βιβλιοθηκη ηχων.Σε γενικες γραμμες το triton ειναι πιο εφετζιδικο.Καλη ακροαση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καποιες βασικες διαφορες ειναι οτι το motif es εχει 512 sample ram αντι 96 που εχει το triton ..

1GB. Απλά οι χρόνοι φόρτωσης είναι μεγάλοι γι' αυτό η Yamaha λέει για 512.Οσο αφορά τις διαφορές είναι αρκετές. Ρίξε μια ματιά στα specs.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε shock η αληθεια ειναι οτι για το 1 giga δεν το ηξερα.Εισαι σιγουρος?Στο επισημο site αναφερει 512 και δεν εχω διαβασει πουθενα για κατι αλλο.Για τους χρονους το γνωριζω, απλα αυτο δεν το θεωρω προβλημα διοτι τα samples φορτωνονται πριν το live.Προβλημα θα υπαρξει αν σβησει το μηχανημα.Τα υπολοιπα specification τα γνωριζω καλα διοτι μου πηρε περιπου δυο μηνες για να αποφασισω μεταξυ motif es και triton extreme.Ακουσα τουλαχιστον 15 φορες το καθενα.Προσωπικα διαλεξα το triton extreme διοτι ητανε πιο κοντα σε αυτο που ηθελα εγω και οχι επειδη το θεωρω καλυτερο απο το αλλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου