Προς το περιεχόμενο

Custom νεα απο την Κορεα, σχολιάστε μαζί μας...


ex-bokos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορεί να μην το περιμέναμε, αλλά είναι γεγονός.....

Οι απλησίαστες για το μέσο Έλληνα κιθαρίστα επαγγελματία ή μη, τιμές απόκτησης των αμερικάνικων επώνυμων οργάνων....και μεταξύ μας δεν είναι μόνο η τιμή που πολλές φορές φτάνει σε δισθεώρητα ύψη, είναι και η ρημάδα η ποιότητα που δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν συν το εξτρα κόστος πουτ καλούμεθα να πληρώσουμε λόγω...Ονόματος...και μη θαρείτε πως είναι μικρό....

Ε, τι έχουμε λοιπόν...? Από τη μιά πανάκριβα αμερικάνικα όργανα αμφιβόλου value for money και από την άλλη φθηνά Κινέζικα ή Κορεάτικα για το τζάκι...χιχιχι....(δεν τα λέω εγώ..όλοι μας τα έχουμε πει...)

Α, και δεν μιλάω μόνο για κιθάρες αλλά και για λαμπάτους ενισχυτές, όπου μέχρι τώρα έπαιζε το σενάριο, butique custom amps 3000e :oops: και βάλε vs φθηνών τρανζίστορ..... :twisted:

 

ΕΕΕΕΕΕΕ, ΌΛΟ ΑΥΤΌ Κ¶ΠΟΥ ΘΑ ΈΒΓΑΖΕ...

:?: :idea: :idea: :idea: Έρχεται η Κορέα... με custom - φθηνές κιθάρες (τα καλύτερα υλικά χωρίς έξτρα χρέωση για ΟΝΟΜΑ Η SIGNATURE) KAI ακόμα πιο φθηνούς λαμπάτους <--- ναι καλά διαβάσατε, ενισχυτές οι οποίοι βασιζόμενοι σε παλιές δοκιμασμένες wiring συνταγές θα εκπλήξουν το αυτί μας χωρίς να ρημάξουν το πορτοφόλι μας... και μάλιστα οι τύποι υπόσχονται set των παραπάνω με...ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ...1000Ε ....Ε, ΛΟΙΠΌΝ ΖΗΤΩ ΣΤΟΝ ΥΓΙΕΙΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ.

που? θα με ρωτήσετε εύλογα και πως?.....ε...κάντε λίγο υπομονή.....έρχονται... :lol: :lol: :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 65
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Για εμενα και για πολλους τα τελευταια 4-5 χρονια οι κορεάτικες ΚΙΘΑΡΕΣ ειναι ηδη στο επιπεδο που περιγραφεις οποτε δεν εκπλησομαι καθολου...

 

Ηδη οι κινεζικοι VOX σκοτωνουν (ειδικα για τα λεφτα τους) οποτε δεν εκπλησομαι καθολου αν μας ερθουν και τιποτα "ανωνυμοι" κορεατικοι ενισχυτες με λυχνιες που θα ειναι καταπληκτικοι...δεν ειναι δα και rocket science η κατασκευη ενος καλου λαμπατου ενισχυτη... :wink:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σωστός εκτός απ'τη μεξικάνα Strat μου, οι υπόλοιπες 3 ηλεκτρικές, μια ηλεκτρακουστική και ένα μπάσο είναι κορεάτικα (αγορασμένα την τελευταία εξαετία) και φυσικά μαμάνε.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες αργότερα...

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ SAMIK ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΥ LES PAUL ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ GOLD HARDWARE....!!!!!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΕΣ LES PAUL TOY 57΄( ΑΠΟ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου