Spyros Delta Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 21/5/2023 στις 3:44 ΜΜ, fusiongtr είπε Μας έπιασαν οι ζέστες και αρχίσαμε τα ρολά τα μπαλκονάτα μετά μπυρός? Ωραίο το έχετε πάντως, με τα φυτά του, τις τριανταφυλλιές του, τα φαναράκια του, άψογα. Σούπερ το περιβάλλον. Ας είναι καλά το έτερον ήμισυ. Έχει πέσει κλάδεμα τώρα. Επεξεργασμένο 22 Μαΐου 2023 από Spyros Delta 8 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Ας είναι καλά το έτερον ήμισυ. Έχει πέσει κλάδεμα τώρα. Πω πω πω, τέλεια κατάσταση. Να της δώσεις τα συγχαρητήριά μου. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 Administrator Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 Ευχάριστη έκπληξη η Κάρμα! Εκ Νεμέας. 2 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Ευχάριστη έκπληξη η Κάρμα! Εκ Νεμέας. Και μολις παρατήρησα ότι το Λιοντάρι της Νεμέας φοράει γυαλιά. Αμαν πια αφτει υ χήψταιρ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, Ali Barout είπε Και μολις παρατήρησα ότι το Λιοντάρι της Νεμέας φοράει γυαλιά. Αμαν πια αφτει υ χήψταιρ. Δεν λες καλά που δεν είναι μάβρο σαν την Κλεοπάτρα? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 Administrator Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 Στο κοσμοπολίτικο Kiatow την ήπια και καραγούσταρα. Αθήνα και λοιπές κωμοπόλεις δεν υπάρχει. Η ετικέτα πάντως, αν και έχει μια λογική (Νεμέα) δεν ταιριάζει με μπύρα για τα γούστα μου. Το περιεχόμενο όμως σκίζει και δεν το περίμενα απο εμφιαλωμένο ale. 1 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Στο κοσμοπολίτικο Kiatow την ήπια ... Πήγες στην Ρωσία? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 Administrator Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 Πήγα εκεί που ξέρουν απο μπυρες. Το w με ου. 3 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 BREWDOG DEAD PONNY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 Αυτό το παλικάρι που το λένε Vin Diesel (ακόμα απ' το Fast and Furious 1) εχει κάνει τόση αβάντα την Corona που πίνω και νομίζω ότι έχω φουσκωμένα μούσκουλα και αμάξι με 900 αλόγατα ξερωγώ Από γεύση λίγο ελαφριά για τα γούστα μου και από τιμή overpriced. Αλλά καλοκαίρι έρχεται, θα πιούμε για κάτι πιο χαλαρό 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις