Προς το περιεχόμενο

Έκθεση Μουσικής Δημιουργίας και Μουσικών Οργάνων


JAM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γίνεται για πρώτη φορά φέτος

 

ινφο : http://www.fitisi.gr/?p=12#more-12

 

Θα υπάρχουν και 3 stage με live,

την Παρασκευή στις 20:30 στο μεγάλο stage παίζουν :

intraVenus και September.

 

Μοιάζει με ωραία κίνηση για να γίνει κάτι καλό, παρ'όλα αυτά βλέπω ότι η οργάνωση για ένα τέτοιο φεστιβάλ είναι σχεδόν ανύπαρκτη και χωρίς την απαραίτητη διαφήμιση...

www.intravenus.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 44
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

  • Administrator

Το Festival Μουσικής Δημιουργίας και Οργάνων πραγματοποιείται για πρώτη φορά στον μουσικό εκπαιδευτικό χώρο και καθιερώνεται ως ένα τριήμερο θεσμικό μουσικό γεγονός, δίνοντας την δυνατότητα σε όλα τα ωδεία της Αττικής και παρουσιάσουν την δουλειά και τους μαθητές τους.

 

To Festival Μουσικής Δημιουργίας & Οργάνων αποτελεί μια πρωτοποριακή διοργάνωση που καλύπτει τις ανάγκες για την προβολή και την παρουσία όλης της εγχώριας αγοράς μουσικών οργάνων και μουσικής τεχνολογίας, καθώς και των ιδιωτικών και δημοσίων μουσικών σχολών και ωδείων.

 

• Το Festival Μουσικής Δημιουργίας και Οργάνων λαμβάνει χώρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 20, 21 και 22 Απριλίου 2007.

 

• Απευθύνεται σε 7.000 επισκέπτες ( μαθητές και καθηγητές ωδείων, επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικούς )

 

• Η είσοδος των επισκεπτών είναι ελεύθερη.

 

Στόχος του FESTIVAL ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ & ΟΡΓΑΝΩΝ είναι να αποτελέσει ένα κόμβο επικοινωνίας όλων των φίλων της μουσικής και να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους μουσικούς να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, να ενημερωθούν από κοντά για τις εξελίξεις στο κλάδο της μουσικής τεχνολογίας και οργάνων καθώς και να γνωρίσουν όλα τα τελευταία μουσικά μοντέλα.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ FESTIVAL ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ & ΟΡΓΑΝΩΝ

 

Στο Festival Μουσικής Δημιουργίας και Οργάνων, διαμορφώνεται ένα σύνολο μουσικών παρουσιάσεων με θεματικό προγραμματισμό, προσεγγίζοντας όλα τα ενδιαφέροντα των φίλων της μουσικής.

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ :

 

 Τρεις μουσικές σκηνές οι οποίες δίνουν βήμα στα ωδεία και τις μουσικές Σχολές της Αττικής να παρουσιάσουν νέους μουσικούς και σχήματα (πάνω από 70 παρουσιάσεις όλων των μουσικών κατευθύνσεων) από την Παρασκευή το απόγευμα ως την Κυριακή το βράδυ.

 

 8 θεματικές ενότητες, σε σεμιναρικάκο επίπεδο μουσικής τεχνολογίας, απευθυνόμενες σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες του χώρου.

 

 Έκθεση μουσικών οργάνων και μουσικής τεχνολογίας σε 4.000τμ

 

 Σχολές Μουσικής εκπαίδευσης και μουσικής Τεχνολογίας Ιδιωτικών και Δημοσίων ιδρυμάτων

 

Η εκθεσιακή παρουσία περιλαμβάνει :

 

• Αντιπρόσωπους μουσικών οίκων

 

• Κατασκευαστές παραδοσιακών οργάνων

 

• Σχολές μουσικής τεχνολογίας

 

• Ηχητικά συστήματα

 

• Περιφερειακά

 

• Νέες τεχνολογίες ήχου

 

• Παρτιτούρες

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις επέστραψα από τη Namm...

 

Για (ακριβέστερη) ενημέρωση, πρόκειται κυρίως για έκθεση των ωδείων και των σχολών που ασχολούνται με τη μουσική, οι οποίες έχουν αρκετό ενημερωτικό υλικό.

 

Συναυλίες (μεγάλες) και σεμινάρια (που μάλλον είναι και το βασικό θέμα του festival) δεν παρακολούθησα για να ξέρω τι γίνεται. Οι συναυλιακοί χώροι πάντως είναι πολύ πρόχειροι. Ειδικά ο πρώτος... ¶σχετα από αυτό, εύχομαι καλή επιτυχία στα παιδιά που θα παίξουν.

 

Από'κει και πέρα, από πλευράς οργάνων και εξοπλισμού η έκθεση αποτελεί δυσφήμιση για την ούτως ή άλλως ταλαιπωρημένη εγχώρια αγορά. Σίγουρα δεν υπάρχει η παραμικρή διάθεση προσέγγισης του κόσμου που έχει στραφεί στα μαγαζιά του εξωτερικού. Όργανα υπάρχουν ελάχιστα, οι μόνες εταιρείες που συμμετέχουν είναι ο Στόλλας και η Ελίνα, και αυτοί με μερικά ενδεικτικά "αντικείμενα". Μη σκεφτείτε ότι θα πάτε για να δοκιμάσετε/συγκρίνετε κάτι. Ίσως το λάθος να ήταν που κακώς διαφημίστηκε σαν έκθεση οργάνων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις επέστραψα από τη Namm...

 

Για (ακριβέστερη) ενημέρωση' date=' πρόκειται κυρίως για έκθεση των ωδείων και των σχολών που ασχολούνται με τη μουσική, οι οποίες έχουν αρκετό ενημερωτικό υλικό.

 

Συναυλίες (μεγάλες) και σεμινάρια (που μάλλον είναι και το βασικό θέμα του festival) δεν παρακολούθησα για να ξέρω τι γίνεται. Οι συναυλιακοί χώροι πάντως είναι πολύ πρόχειροι. Ειδικά ο πρώτος... ¶σχετα από αυτό, εύχομαι καλή επιτυχία στα παιδιά που θα παίξουν.

 

Από'κει και πέρα, από πλευράς οργάνων και εξοπλισμού η έκθεση αποτελεί δυσφήμιση για την ούτως ή άλλως ταλαιπωρημένη εγχώρια αγορά. Σίγουρα δεν υπάρχει η παραμικρή διάθεση προσέγγισης του κόσμου που έχει στραφεί στα μαγαζιά του εξωτερικού. Όργανα υπάρχουν ελάχιστα, οι μόνες εταιρείες που συμμετέχουν είναι ο Στόλλας και η Ελίνα, και αυτοί με μερικά ενδεικτικά "αντικείμενα". Μη σκεφτείτε ότι θα πάτε για να δοκιμάσετε/συγκρίνετε κάτι. Ίσως το λάθος να ήταν που κακώς διαφημίστηκε σαν έκθεση οργάνων.[/quote']

 

Κι εγω που χαρηκα προς στιγμην..................

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Επικυρώνω το ρεπορταζ του Gerasimos.

Πρόκειται για έκθεση που συμμετέχουν κυρίως σχολές ΙΕΚ με περίπτερα από το Modern Music School, Δελτα, SAE και λοιπές σχετικές σχολές.

 

Συμμετέχει η Ελίνα που παρουσιάζει 2-3 gadgets της ΜAudio καθώς και τα σχετικά software Ableton, Native Instruments, κ.α.

 

To Pantheo με το Pyramix DAW και τα Adam monitors, ο Μάτσικας με όλη τη σειρά μπουζουκιών που κατασκευάζει η ΕΛΜΗ με Casio και ο Στόλλας.

 

Στο περίπτερο του Στόλλα υπάρχουν από τη Fender η Malmsteen, η Tele Baja, η Stratocaster VG, το Marcus Miller bass, η Hello Kitty guitar, η Jackson warrior, κ.α. κιθάρες, ενώ είναι στημένα τα Roland TD-20 drums για test drive και άλλα σχετικά.

 

Παράλληλα στις διπλανές αίθουσες γίνονται εκδηλώσεις από τα ωδεία με ρεπερτόριο που ακούγεται σαν την κομπανία της γειτονιάς, μέχρι και hard rock.

Αυτά για όσους ενδιαφέρονται για τη βόλτα.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από ό,τι διάβασα λοιπόν, κρίμα..... μου θυμίζει από τις περιγραφές το μπακάλικο του κυρ Ανέστη δίπλα από το Καρφούρ! (σε σύγκριση με αντίστοιχες του εξωτερικού από ό,τι κατάλαβα)

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου