Προς το περιεχόμενο

ενα mail που μου ηρθε...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το μεταφερω αυτουσιο:

 

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ (Πηγή www.RESALTOmag.gr)

 

Τέτοια γενοκτονία, όπως στο ελληνικό στοιχείο τα τελευταία 25 χρόνια, δύσκολα συναντάται στην παγκόσμια ιστορία. Αν φθάσαμε στο σημείο ως μοναδική ελπίδα μας να προβάλλεται ο κατά δήλωση του "χαλαρής εθνικής συνειδήσεως" Γιωργάκης, είναι να φεύγουμε μετανάστες.

 

Όπως μάς προτρέπουν οι Financial Times. Μάς το λένε ανοιχτά : Έχετε ένα προνομιακό οικόπεδο, με καλό κλίμα, ήλιο και θάλασσα. Το θέλουμε για να κάνουμε τα μπάνια μας και τις μπίζνες μας μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Ξεκουμπιστείτε ρε, από 'κεί!

 

Ήδη δεν μπορείτε να πάτε διακοπές στη χώρα σας (3 διανυκτερεύσεις σε κάποιο καλό θέρετρο για όλη την οικογένεια κοστίζουν 1.800,00).

 

Ήδη όλη η σημαντική ακίνητη ιδιοκτησία περνάει σε χέρια αλλοδαπών. Θα ακολουθήσουν και τα σπιτάκια σας, μέσω τραπεζών, και τα χωραφάκια σας, μέσω ανέχειας, θα πουλάτε ό,τι έχετε για να ζήσετε. (Ο βαρόνος Ρότσιλντ αγόραζε οικόπεδα στην Παλαιστίνη από το 1924).

 

Ήδη σάς καταστρέψαμε τον πρωτογενή τομέα με τα πιο ποιοτικά αγροτικά προϊόντα στην Ευρώπη.

Δεν μπορείτε να θρέψετε τον εαυτό σας, περιμένετε λεμόνια Αργεντινής, πατάτες Αιγύπτου, ηλιέλαιο Ουκρανίας, πεπόνια Ισραήλ, καρπούζια Νοτίου Αφρικής. Σας έμειναν λίγες ελιές - κάψαμε τις μισές πέρυσι, θα προσπαθήσουμε φιλότιμα, μήπως φέτος τις αποτελειώσουμε. Επιδοτούμε τους εναπομείναντες αγρότες σας για να γίνονται αλκοολικοί αργόσχολοι, μέχρις εξαλείψεως.

 

Ήδη οι εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις που έκαναν επί μια τριακονταετία οι υπάλληλοί μας στο κεφάλι σας έπιασαν τόπο: μιλάτε μια γλώσσα με 150 λέξεις και 30 "να 'ούμε". Για όσα παιδιά επιμένουν ακόμα να μάθουν γράμματα αναλαμβάνουν οι ατζέντηδες ιδιωτικών πανεπιστημίων και ο Σύριζα.

Ήδη τα παιδιά σας, βλαμμένα μετά από 20 χρόνια lifestyle..., απαξιούν οποιαδήποτε αξία γεννήθηκε σε αυτόν τον τόπο. Ποτίζοντας συστηματικά, τη δημόσια ζωή σας με το δηλητήριο της υποκουλτούρας μας, διαμορφώνουμε το πνευματικό υπόβαθρο των επόμενων γενεών σκλάβων γραφείων. Ήδη, αυτοί οι μελλοντικοί σκλάβοι χρωστάνε από κούνια 30.000 έκαστος.

 

Ήδη η τηλεόραση, οι πληρωμένοι από μάς πολιτικοί, δημοσιογράφοι, «ιστορικοί», «καθηγητές», κοντεύουν να σάς πείσουν ότι ούτε υπάρχετε ως έθνος ούτε δικαιούστε τα ιστορικά εθνικά σας εδάφη. Είσαστε μια «ιστορική ανωμαλία». Αντίθετα, όλοι οι γείτονές σας έχουν βάσιμα δικαιώματα πάνω στην πατρίδα σας, η οποία τούς επιβάλλει χρόνια το στυγνό ιμπεριαλισμό της!

 

Ήδη με τον εκφυλισμό της έννοιας «προμήθειες ενόπλων δυνάμεων» από μιζωμένους λεχρίτες πολιτικούς, σιχαθήκατε να πληρώνετε για να υπερασπίζεστε το «χωράφι» σας. Συνεχίζουμε γαλουχώντας μια στρατιωτική ηγεσία που νοεί την έννοια «υπεράσπιση εθνικού χώρου» σαν play bouzouki - Zorba the Greek.

 

Ήδη, ακούτε όλα τα παραπάνω και δεν έχετε πλακώσει κανέναν μέχρι σήμερα.. Εύλογη η απουσία ανακλαστικών : οι μισοί ζείτε με αντικαταθλιπτικά.

 

«Μας έλεγαν θα νικήσετε όταν υποταχθείτε,

υποταχθήκαμε και βρήκαμε την στάχτη.»

Γ. Σεφέρης

 

Δυστυχως, δεν βρισκω κανενα αδικο σ' αυτα που λεει...  :-\  :-X

wood matters

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 103
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ε βασικά σε αυτά δε μας φτάει κανένας ξένος, παρά το κακό μας το κεφάλι με αυτά που αποφασίζουμε κάθε 4 χρόνια, οπότε ας αλλάξουμε νοοτροπία πρώτα και μετά βλέπουμε

 

Ε δεν μπορεί οι ίδιοι κακοί άνθρωποι εμάς να μας κυνηγάνε, ενώ να φτιάχνουν την Ισπανία (που ήταν στα ίδια χάλια με εμάς) και την Ιρλανδία (με την αιώνια κόντρα με τους Άγγλους) πχ. Βέβαια μια δυο κουβέντες με κάποιους από αυτούς αν κάνεις (όσοι είναι σε σχολές είναι πολύ εύκολο με το erasmus να το διαπιστώσουν) και θα καταλάβουν μια απύθμενη διαφορά στον τρόπο σκέψης μεταξύ των υπολοίπων απλών πολιτών και ημών!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tεράστιο δίκιο! :(

Τι να πεις; :( Βασικά ΟΛΑ αυτά που λέει είναι αλήθεια, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεγόμενο.

Εμείς να τα κοιτάμε και να μουτζωνόμαστε πρέπει αλλά, τέλος πάντων...

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οι μισοί ζείτε με αντικαταθλιπτικά.

 

αυτοι ειναι δυστυχως η μεγαλυτερη αληθεια (και δεν ειναι οι μισοι ειναι το 75%) και βεβαια ο σημαντικοτερος λογος που η μετριοτης ενθουσιαζει τους Ελληνες σε ολα τα επιπεδα ( ο καταθλιπτικος δεν μπορει να ενθουσιαστει και να εκτιμησει κατι/καποιον πραγματικα υψηλου επιπεδου σε ολα τα επιπεδα (τεχνη,ζωη,σχεσεις,παιδεια κτλ) γιατι απλα τον ενοχλει ή δεν το αντιλαμβανεται...)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα μου φαίνεται το κείμενο το λιγότερο υπερβολικό, κακιασμένο, άστοχο ως προς τα πραγματικά προβλήματα και τις πραγματικές αιτίες και ως συνήθως δεν είναι σε θέση να προτείνει απολύτως καμία λύση. Τζίφος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν είναι σε θέση να προτείνει απολύτως καμία λύση. Τζίφος.

 

Φίλε starscream,

 

Μα ο σκοπός του κειμένου δεν είναι να δώσει κάποια λύση. :) Δεν προτείνει λύσεις και διεξόδους αλλά, παρουσιάζει την εικόνα της ελληνικής πραγματικότητας.

Σε κάποια σημεία μπορεί να είναι κάπως παραπάνω υπερβολικό αλλά σε γενικές γραμμές πετυχαίνει ακριβώς αυτό που θέλει να περιγράψει.

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως από φέτος (άργησα κιόλας) πήρα την απόφαση να μην ξαναπάω διακοπές, παρά μόνο 3ήμερα στην Ελλάδα. Από δω και στο εξής μόνο στο εξωτερικό.

 

Στις αυστριακές Άλπεις π.χ. μας στοιχίζει η βραδιά 11€ στον καθένα από την παρέα που θα πάμε φέτος...Και στις γαλλικές Άλπεις 9,5€ το άτομο τη βραδιά...Και μιλάμε για πολυτελή σαλέ, όχι για σκηνές ή hostels. Τα συμπεράσματα δικά σας...

 

Δε γίνεται να πληρώνει ο Άγγλος 5€ τη βραδιά στη Ζάκυνθο επειδή έρχεται με πακέτο διακοπών και ο Έλληνας να πληρώνει 80€...

 

Από το κακό στο χειρότερο πάμε...

Δεν την κάνουμε σιγά σιγά λέω εγώ...

..there's too much panic in this town...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτοι οι τυποι που το εγραψαν προφανως δεν το εκαναν για να δωσουν λυση.

Παρολα αυτα λυσεις υπαρχουν...

 

Μια πρωτη? (πανευκολη)

 

Κλειστε τους ΔΕΚΤΕΣ σας (Ελληνιστι, TV ...)

 

Μια ακομη? (δυστυχως πανδυσκολη)

 

Επανδρωστε την υπαιθρο. Κοινως, μακρια απο τα δυο ανοητα κεντρα. Εξω απο το μαντρι...

 

 

και πολλα θα αλλαξουν.

wood matters

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Alderbody, επίτρεψε μου να σου πω πως, κατά τη γνώμη μου, το κείμενο αυτό είναι γραμμένο με την ίδια προσοχή που οι παντός είδους "εχθροί-προπαγανδιστές" επιδεικνύουν στα δικά τους κείμενα, στη δική τους προπαγάνδα.

 

Δεν γνωρίζω το περιοδικό "Ρεσάλτο", δεν συνάντησα ποτέ στα χρόνια της ακαδημαϊκής μου περαντζάδας τον όρο..."πατριωτική αριστερά" που ορισμένοι χρησιμοποιούν για να το...κατατάξουν (με το ζόρι; ) κάπου...

 

Αλλά αυτό το κείμενο το φοβάμαι όσο θα φοβόμουν κι ένα κείμενο του Απολλώνειου Φωτός. Διότι, ακριβώς όπως και η ο,ποιαδήποτε προπαγάνδα, δεν λέει ψέματα, αλλά επιλέγει μέσω της συνισταμένης ορισμένων χειροπιαστών, καθημερινών (και αληθινών βέβαια) παραδειγμάτων, να καταδείξει ως μόνη διέξοδο τον ΦΟΒΟ.

 

Δεν θα πάρω, και να με συμπαθάτε.

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σκέφτομαι σοβαρά να νοικιάζω το σπίτι μου σε ξένους καπιταλιστές τουρίστες και γω να ζώ σαν έκφυλος βαρώνος στο Μόναχο.

Bagpipes are louder than banjos.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου