Προς το περιεχόμενο

Fusiongtr


MarLog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ήταν ένα -σχεδόν- νεκρό φόρουμ αλλά τουλάχιστον είχε κάποια πλάκα. Τώρα επικρατεί η σοβαροφάνεια και η  "αποστείρωση", και το φόρουμ οδεύει προς το τέλος του.🥱

  • Συμφωνώ 2

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator
7 ώρες πριν, Nekkon είπε

 

5) Οι mods έχουν γίνει ενεργότεροι στις συζητήσεις (ή έτσι μου φαίνεται).

 

 

 

 

1. Προσωπικά μιλώντας, εγώ με το Noiz περνάω φάσεις , οι οποίες σχετίζονται προφανώς με τις φάσεις της ζωής μου.

Όταν είμαι στη μουσική φάση (που συμβαίνει τώρα) είμαι πιο ενεργός στο Noiz (συζητήσεις για αγορά εξοπλίσου κλπ).

Όταν είμαι σε άλλη φάση, π.,χ τι κρεατίνη να πάρω.....δεν νομίζω να πολύ απασχολεί το Noiz. 😆

2. Ποτέ δεν μπαίνω να γράψω σαν mod , και το μοντερεσιον που κάνω , αν κάνω, είναι είτε να ηρεμήσω (αν μπορώ ) τα πνεύματα ή να σβήσω ένα προφανές (για σβήσιμο ) Post (και αυτό προς χάριν των μελών και όχι της διοίκησης) .

3. Δεν άλλαξε τίποτα στο ύφος γραφής μου και ούτε πρόκειται (εννοώ δεν έχω κανένα "μούδιασμα").

4. Νομίζω ότι παίρνετε το νοιζ , τους νέους κανονισμούς, ακόμα και τη νέα διοίκηση πιο σοβαρά από ότι θα έπρεπε. Όχι ότι δεν αξίζουν σοβαρότητας. Σοβαρότατο είναι και το Noiz και οι κανονισμοί και ο Alex. Απλά δεν είναι κάνας μπαμπούλας , που κάθισε στον θρόνο του  με 7 Pc γύρω του και τιμωρεί κόσμο....online 😁.

Ένα νέο παιδί, με αγάπη για τη μουσική είναι, σαν όλους μας, με διάθεση να ασχοληθεί και με το Noiz...αλλά έχει και άλλα 1000 πράγματα να τρέξει (όπως όλοι μας). Δώστε χρόνο, και θα γνωριστούμε όλοι καλλίτερα,

5. Όσοι παρεξηγήθηκαν (αν παρεξηγήθηκαν) , πχ ο Φάσιον (που προφανώς και εμένα μου λείπει), .....μπορεί να ξαναγυρίσει.....μπορεί και όχι, αλλά και αυτός χρόνο θέλει.

6. Εμένα ίδιο μου φαίνεται το noiz , με τις γνωστές διακυμάνσεις του.

  • Like 3
  • Μπερδεύτηκα 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε κάθε αλλαγή συστήματος κάποιοι θα δυσαρεστούνται και κάποιοι θα ευχαριστούνται. Λείπει το παρεΐστικο κλίμα, οπότε για εκείνους που έμπαιναν κυρίως λόγω αυτού, το φόρουμ έχει χειροτερέψει. Για την άλλη μερίδα, έχει καλυτερέψει γιατί πιθανό ότι αισθάνονται ότι έχουν πλέον χώρο να συζητήσουν. Πού θα κάτσει η "μπίλια" θα φανεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το noiz δεν οδεύει προς αχρηστία.

  • Λυπάμαι 1
  • Συμφωνώ 1

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει γίνει κάτι σαν soft reset ένα πράγμα. To noiz είναι το ίδιο, αλλά η συμπεριφορά κάποιων μελών άλλαξε (έγιναν πιο συγκρατημένοι), κάποιοι άλλοι συμμετέχουν περισσότερο, κάποια παλιά μελη επανήλθαν, κάποια νέα μέλη εισήλθαν, και ο φούζιος με τον dim λείπουν -με την απουσία τους είναι παραπανω από αισθητή-.

 

Έχουμε πάει από την μια άκρη (παρεϊστικο) στην άλλη άκρη (μέγιστη σοβαρότητα από τους περισσότερους). Η μπάλα αναμφίβολα θα καταλήξει κάπου στη μέση, όπου εκεί είναι και το πρέπον, εφόσον η διεύθυνση συνεχίζει να είναι παρούσα στην καθημερινότητα. Είμαστε στη φάση που ήρθε νέος δοίκας στη μονάδα, και μας έχει πάει όλους εμπλοκή. Περιμένουμε να δούμε τι κάμπανες θα ρίξει στους λελέδες για να δούμε πόσο μας παίρνει να κοιμόμαστε στη σκοπιά...😄

 

 

  • Χαχα 2
  • Συμφωνώ 1

Γιώργος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 ώρες πριν, Nekkon είπε

Δεν ξέρω αν θέλω να ξανανοίξω το θέμα, αλλά σαν απλή παρατήρηση. 

 

Από Χριστούγεννα ως σήμερα, πώς σας φαίνεται το noiz σαν χρήστες; Απλές παρατηρήσεις, πείτε μου αν διαφωνείτε:

 

1) Εξακολουθεί να υπάρχει το αρχικό "μούδιασμα" ενώ έχει περάσει αρκετός καιρός κ έχουν μεσολαβήσει γιορτές.

 

2) Η πλάκα σχεδόν έχει εκλείψει και όσες φορές έχουν γίνει προσπάθειες για να ελαφρύνει το κλίμα δεν είναι όπως πριν. Για την ακρίβεια κάθε φορά που έχω προσπαθήσει να πω κάτι αισθάνομαι μια άβολη βλακεία ελλείψει του Φιούζιου και ξέροντας ότι και οι υπόλοιποι χρήστες δε θα αντιδράσουν όπως παλιά.

 

3) Έχουν φανεί (σαν πυροτεχνήματα βέβαια) στο άκυρο παλιότεροι χρήστες περιστασιακά και με ελάχιστα σχόλια. Επίσης, έχουν δημιουργηθεί λογαριασμοί "νέοι" που ξεκάθαρα είναι παλιά μέλη που μπήκαν σε συζητήσεις απλά για να σπάσουν μπάλες (username 13-13; Σοβαρά τώρα; Ας μασήσω λίγο ακόμα κουτόχορτο)

 

4) Έχουν αναστηθεί topics θαμμένα δεκαετίες

 

5) Οι mods έχουν γίνει ενεργότεροι στις συζητήσεις (ή έτσι μου φαίνεται).

 

6) Η κακεντρέχεια που παίζει σε πολλαπλά νήματα είναι ανεξήγητη. Αυτήν δεν πηγαίναμε να πολεμήσουμε με τους νέους κανόνες; Γιατί αυξήθηκε; Μήπως δεν έφταιγε ο χαβαλές και τι ότι "ξεφεύγαμε"; 

 

Δεν κατηγορώ κανέναν, αντιθέτως καταθέτω το πώς μου φαίνεται η τωρινή κατάσταση. Και ότι σα να μου λείπει η παρεΐστικη διάθεση.

 

Φιλικά 

Πολύ εύστοχη τοποθέτηση. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο σε όλα, μα όλα, τα topics ανεξαιρέτως.

 

Τις τελευταίες 15 μέρες μετά την τιμωρία μου οι αναρτήσεις μου είναι λιγότερες ίσως από τα δάχτυλα ενός χεριού. Και εκτός σημαντικού απροόπτου δεν προβλέπεται να αλλάξει, χωρίς να σας υπογράφω και συμβόλαιο.

 

Δεν λείπει η παρεϊστηκε διάθεση, απλώς της κοινοποιήθηκε ότι δεν είναι ευπρόσδεκτη.

 

Να προσθέσω τέλος ότι η απολύμανση του νοιζ από τα εκτός θέματος, εκτροχιασμούς, καφενειοποίηση κλπ που ευαγγελίστηκε η διαχείριση φαίνεται ότι έχει πετύχει μονομερώς καθώς στοχεύθηκε προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και μόνο.

 

 

 

(τοποθετήθηκα με φατσούλες σε όλους, για να μην αναφέρομαι ξεχωριστά στον καθένα)

με σήμα το μπιφτέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Στα δικά μου μάτια, και κρίνοντας σαν απλό μέλος (γιατί έτσι ήμουν, ένα μέλος που του άρεσε -γενικότερα- το Noiz) είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που το forum άρχισε να θυμίζει καλές εποχές 2005-2010.

 

Υπάρχει περισσότερο χώρος για ποιοτικότερες συζητήσεις, υπάρχει πραγματικά αξιοσημείωτη αύξηση στις εγγραφές τις τελευταίες 15 ημέρες (στη κυριολεξία διπλασιάστηκαν, αριθμοί που τελευταία φορά στα στατιστικά υπήρχαν πριν 7-8 χρόνια) , αλλά και αύξηση της γενικότερης κίνησης του Noiz. Βλέπουμε νέα usernames, βλέπουμε παλιοί λογαριασμοί να έχουν αναστηθεί, και βλέπουμε πολύ ωραίες δημοσιεύσεις. Το τελευταίο είναι καίριας σημασίας για εμένα. Δηλαδή η ποιότητα πάντα είναι πιο σημαντική απο την ποσότητα. Το να βλέπεις ότι τα μέλη έχουν πραγματικά κάτι να πουν και έχουν επίπεδο. Να χαίρεσαι να διαβάζεις τα thread γιατί γράφονται πολύ ωραία πράγματα και φαίνεται ότι έχουμε στο χώρο ωραία μυαλά που προσφέρουν, και όχι post τύπου 😝🙃🤗 "χαχα" και τίποτα άλλο παρα μόνο αστειάκια και καφενείο όλη την ώρα. Χωρίς προφανώς να θέλω να μειώσω την αξία του humor. Ειδικά του έξυπνου humor.

 

That said, σαν admin δεσμεύομαι ότι αυτό είναι το νέο κατεστημένο του forum και δεν θα επιστρέψει το παλιό και θα έρθουν και άλλες αλλαγές στη πορεία. 

 

Οι mods είναι φοβερά παιδιά και στήριξαν το ουσιαστικά το εγχείρημα. Η αλλαγή είναι και δικό τους επίτευγμα.

 

  • Like 1

https://www.bigfootsound.com | Studio Ηχογραφήσεων | Metal, Rock, Jazz, Acoustic, Electronic

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eγώ το μόνο που θα ήθελα μέχρι στιγμής, είναι όταν αποκλείω ένα άτομο, δηλαδή δε βλέπω τις αναρτήσεις του στο forum να υπάρξει μια ρύθμιση αν είναι δυνατό να μη τις βλέπω και στη στήλη των συζητήσεων ως προεπισκόπηση.

 

  Γιατί μου βγαίνει το συναίσθημα να τον αρπάξω και να τον δείρω. 😀

 Αν μπορεί να υπάρξει αυτή η ρύθμιση και προσωπικά προτιμώ αυτό το κλίμα του να μην βγαίνει ένα θέμα off topic και εγώ προσωπικά συμβάλλω γράφοντας π.χ. χωρίς τα χαχαχαχαχαχαχαχαχα ουθ;;;;χχαχαχ  🤣🤣🤣 και να λέω ότι πεινάμε και τέτοια που ήταν απόρροια παλαιοτέρων συζητήσεων και πολιτικών πειραγμάτων και χαβαλέ που όμως ενοχλούσε συμφορουμίτες που ήθελαν ένα πιο σοβαρό και ουδέτερο κλίμα για να συμμετέχουν και να λένε απόψης.

 

 Και επίσης δεν είναι ωραίο να μπαίνουν μέλη με εμπεριστατωμένες γνώσεις και να χλευάζονται, όπως είπε ο admin.

 

 προχωράμε λοιπόν και όσοι αγαπούν το noiz και την κοινότητα μπορούν να προσαρμοστούν.

 Και γι αυτό υπάρχουν οι moderators, όταν κάποιος έχει παράπονο μπορεί να το συζητάει μαζί τους.

 Θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε μέσω νέων συναντήσεων, να κάνουμε παρέα και μάλιστα για ιδιαίτερες συζητήσεις υπάρχουν και τα pm. Τα ομαδικά.

 

 

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 λεπτά πριν, Slew Rate είπε

Υπάρχει περισσότερο χώρος για ποιοτικότερες συζητήσεις, υπάρχει πραγματικά αξιοσημείωτη αύξηση στις εγγραφές τις τελευταίες 15 ημέρες (στη κυριολεξία διπλασιάστηκαν, αριθμοί που τελευταία φορά στα στατιστικά υπήρχαν πριν 7-8 χρόνια) , αλλά και αύξηση της γενικότερης κίνησης του Noiz.

 

Δηλαδή, με ποιο ακριβώς τρόπο πρόλαβαν και ενημερώθηκαν οι ελληνόφωνοι μουσικοί ότι "κάτι άλλαξε στο noiz" και παρατηρούνται αυτά τα φαινόμενα;  Τυχαίο περιοδικό κύμα εγγραφών είναι, σαν αυτά που καταγράφονται ανέκαθεν, μία ή δύο φορές το χρόνο. Αν παραμείνει η σοβαρή ατμόσφαιρα ίσως μείνουν κάποιοι από αυτούς περισσότερο απ΄ότι θα έμεναν την περίοδο του αχαχούχα, αλλά προσωπικά θα ήμουν πολύ φειδωλός σε προσδοκίες, όχι μόνο διότι ένας-δύο από τους καινούργιους έχουν ήδη μισο-χαρακτηρισθεί (δικαίως) ως trolls, αλλά αμέσως μετά το ποστ σας έχουμε πάλι περίπτωση ατόμου που απειλεί να μας δείρει. Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου είναι τα πράγματα επί της ουσίας, άσε που η ποσόστωση ποιότητας / ποσότητας δεν αλλάζει τόσο εύκολα ούτε τόσο γρήγορα. Σόρυ για τον πρωινό περίπατο, και σόρυ από τον κύριο που του έχει τελειώσει το ξύδι.

 

 

 

  • Like 1

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator
8 λεπτά πριν, trolley είπε

Δηλαδή, με ποιο ακριβώς τρόπο πρόλαβαν και ενημερώθηκαν οι ελληνόφωνοι μουσικοί ότι "κάτι άλλαξε στο noiz" και παρατηρούνται αυτά τα φαινόμενα;

Τι εννοείς;

Το 95% της κίνησης του Noiz community είναι επισκέπτες. Διαβάζουν χιλιάδες κάθε μέρα.

12 λεπτά πριν, trolley είπε

προσωπικά θα ήμουν πολύ φειδωλός σε προσδοκίες

Κακώς, γίνε μέρος της αλλαγής.

https://www.bigfootsound.com | Studio Ηχογραφήσεων | Metal, Rock, Jazz, Acoustic, Electronic

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Slew Rate είπε

Το 95% της κίνησης του Noiz community είναι επισκέπτες. Διαβάζουν χιλιάδες κάθε μέρα.

 

Οπότε, είδαν την αλλαγή προς το καλύτερο και αποφάσισαν να γίνουν μέλη;

 

ΟΚ, δεν το αποκλείω, αλλά δεν είναι πολύ πιθανό να έχει συμβεί σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Επίσης, είδαν ότι μέλη που δεν πείραζαν κανέναν, πρακτικά έχουν αποχωρήσει.

Στο δικό σου σενάριο, ΚΑΙ αυτό θα είχε επιπτώσεις. Οπότε, όπως είπα, δεν είναι πολύ πιθανό.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου